COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry tarjoaa reittejä Japaninmerellä, jota kutsutaan myös itämereksi, Venäjän Vladivostokin, Etelä-Korean Donghaen ja Japanin Sakaiminaton välillä.

Yrityksen lautta Eastern Dream on 140 metriä pitkä, sen maksiminopeus on 22 solmua ja sille mahtuu 500 matkustajaa sekä 66 ajoneuvoa. Lautalta löytyy laaja valikoima luksus- ja ekonomihyttejä, loistavia ravintoloita ja kokoelma kauppoja. Lautalla on jopa yökerho ja suuri sauna, tehden matkastasi mahdollisimman stressittömän.

Vuonna 2009 perustettu DBS Cruise Ferry pyrkii tarjoamaan matkustajilleen parasta mahdollista palvelua asettamalla asiakaspalvelun yhtiönsä keskipisteeksi, mikä edistää heidän menestymistään alueella. Lautalla on myös suuri joukko ystävällistä, ammattimaista henkilökuntaa sinua auttamassa.

Osoitteesta directferries.fi löydät DBS Cruise Ferry aikataulut sekä hinnat ja voit varata DBS Cruise Ferry lippuja. Kun mahdollista, vertaamme DBS Cruise Ferry vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin DBS Cruise Ferry reitit ja satamat

Operaattorin DBS Cruise Ferry matkassa

Operaattorin DBS Cruise Ferry kaikki reitit