COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dcamel Fast Ferry

DCamelin missio on matkustaa Lembongan saarelle luksus tyylillä niin pikaisesti kuin mahdollista. Tämä vahva alus, Fast Ferry, matkustaa tehokkaasti valkohiekkaisesta Sanurista Nusa Lembongaan vain 30 minuutissa. 80 matkustajaa voi nauttia varmasta ja turvallisesta matkasta tietäen, että aluksella on jämerät turvallisuus varusteet ja heistä huolehtii luotettava ja vastuullinen henkilökunta.

DCamelin vetovoimaisuus johtuu sen tehokkaasta tavasta saattaa matkustajat laivaan sekä valloittavista maisemista, joista voi nauttia matkan aikana. Tämä moderni laiva tarjoaa äärimmäisen mukavia istuma-alueita joilla matkustajat voivat rentoutua ja katsella kauniista rannoista ja henkeäsalpaavista koralliriutoista koostuvaa hurmaavaa ympäristöä loppumattoman sinisen meren äärellä.

Näiden elämyksien lisäksi yhtiö erikoistuu matkustajien ilmaiseen kuljettamiseen satamasta majoituskohteeseen, varmistaen, että jokainen matkustaja matkustaa kohteeseensa turvallisessa ympäristössä. Palkattuaan kokenutta henkilökuntaa ja tarjottuaan jatkuvaa ja virheetöntä matkailupalvelua, Dcamel on nimittänyt itsensä yhdeksi Indonesian joukosta erottuvimmista operaattoreista.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Dcamel Fast Ferry -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Dcamel Fast Ferry -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Dcamel Fast Ferryiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Dcamel Fast Ferry reitit ja satamat

Operaattorin Dcamel Fast Ferry matkassa