Douglas
Liverpool Birkenhead
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Douglas satamaan Liverpool Birkenhead

Mansaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Douglas Liverpool Birkenhead. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Douglas Liverpool Birkenhead matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Douglas satamaan Liverpool Birkenhead

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mansaari - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Douglas - Liverpool Birkenhead?

Lautan ylitysaika Douglas - Liverpool Birkenhead on noin 4h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Douglas - Liverpool Birkenhead?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Douglas to Liverpool Birkenhead ja tämä on
  • Steam Packet

Miten voin varata lauttalippuja Douglas - Liverpool Birkenhead?

Varaa lautat reitiltä Douglas kohteeseen Liverpool Birkenhead tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Douglas Liverpool Birkenhead lautta arvostelut

  • "Retki Isle of Manille"

    Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

    'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

    Lue lisää Näytä vähemmän

Douglas opas

Douglas Isle of Manissä on saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Douglas-joen suulla, josta muodostuu osa kaupungin satamaa ja kaupallista satamaa. Kaupunki sijaitsee myös Douglas Bayn lahdella, joka on noin kaksi kilometriä pitkä. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen keskus liiketoimintaan, finanssiin, oikeudellisiin palveluihin, kuljetukseen, ostoksiin, viihteeseen ja merenkulkuun liittyen.
Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten Tower Refuge, joka on pieni linna Conister Rockissa Douglasin lahdella, rakennettu pyhäköksi haaksirikkoutuneille merimiehille. Nähtävyyksiin kuuluu myös hevosten vetämä raitiovaunu, joka kulkee pitkin kävelykatua rannasta terminaalista Manx Electric Railwaylle ja höyryjunat 15 kilometrin päässä Douglasin rautatieasemalta matkalla Port Eriniin saaren eteläosassa. Moottoriurheilun faneille järjestetään vuotuinen Isle of Man TT motorcycle race joka alkaa ja päättyy kaupunkin.
Douglasin satama on ensisijainen ja ainoa lauttasatama Isle of Manissä, josta lauttapalvelut yhdistävät saaren Britteihin ja Irlannin mantereelle. Lauttaterminaali sijaitsee veden äärellä, keski Promenadella aivan kaupungin sydämessä.


Liverpool Birkenhead opas

Liverpool on kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Merseyn suistoa, Merseysidessa luoteis-Englannissa. Useat alueet Liverpoolin keskustassa myönnettiin World Heritage Siteksi Unescon toimesta vuonna 2004. Liverpoolin Maritime Mercantile City koostuu Pier Headistä, Albert Dockista ja William Brown Streetistä. Liverpool on myös koti kahdelle Valioliigan jalkapalloseuralle, Liverpoolille ja Evertonille. Ottelut näiden kahden välillä tunnetaan Merseysiden derbynä. Maailmankuulu Grand National pidetään vuosittain Aintreen kilparadalla kaupungin laitamilla. Rautatiet, transatlanttiset höyrylaivat, kuntien raitiovaunut ja sähköjunat olivat kaikki pioneerityötä Liverpoolin liikennemuotojen joukkoliikenteessä. Vuonna 1829 ja 1836 maailman ensimmäiset rautatietunnelit rakennettiin Liverpoolin alle. Vuodesta 1950-51, maailman ensimmäinen reittiliikennehelikopteripalvelu kulki Liverpoolista Cardiffiin.

Liverpoolni satama on yksi Britannian suurimmista satamista, joka tarjoaa lauttaliikennettä Irlannin meren kautta Belfastiin, Dubliniin ja Isle of Maniin. Palveluja tarjoaa useat yritykset, kuten Isle of Man Steam Packet Company, P & O Ferries ja Stena Line. Vuonna 2007 Liverpooiln uusi risteily terminaali avattiin, se sijaitsee Pier Headin rinnalla kaupungin keskustassa.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.