Elb Link

Elb-Link tarjoaa päivittäin lauttareittejä Elb-riven ylitse Cuxhavenin ja Brunsbuttelin kylien välillä Pohjois-Saksassa, Kielin kanavan länsipäädyssä. Tämä on maailman vilkkain keinotekoinen vesitie.

Elb-Link perustettiin vuonna 2015 ja he tarjosivat heti innovatiivista ja modernia palvelua kaksipäisillä lautoilla ja pysyvällä päivittäisellä lähtöaikataululla. Yrityksen päätavoite oli tarjota uusi liikenneyhteys Ala-Saksin ja Schleswig-Holsteinin välillä lautoilla, joille mahtui autoja, asuntoautoja ja -vaunuja. Tästä johtuen voit nyt purjehtia Cuxhavenin suositusta rantakylästä Brunsbutteliin vain 80 minuutissa pitemmän ajomatkan sijaan.

Elb-Linkin risteilysi aikana voit nauttia ihastuttavista merinäkymistä tilavilla ulkokansilla, rentoutua kahviossa ja ruokailla huippuluokan ravintolassa. Matkasi on siis varmasti mahdollisimman miellyttävä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Elb Link -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Elb Link -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Elb Linkiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Elb Link reitit ja satamat

Operaattorin Elb Link kaikki reitit