Ertürk Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Ertürk Lines

Ertürk Lines pyörittää nopeita lauttoja Turkin Anatolianrannikon Cesmen ja kreikkalaisen Chioksen saaren välillä Egeanmerellä.

Ertürk Lines perustettiin Ertürk Travel & Shipping-nimellä Turkin Izmirissä vuonna 1960. Sen tarkoitus oli tarjota linkki Turkin ja Kreikan välille. Yritys kasvoi eksponentiaalisesti 70-luvun lopun ja 80-luvun alun välillä. Siitä tuli silloin osa Turkish Travel Agencies Associationia, johon kuuluvat vain johtavat, monikonttoriset matkayhtiöt. Nykyisellä Ertürk Linesilla on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on omistautunut tarjoamaan matkustajilleen parasta mahdollista palvelua.

20 minuutin matkallaan Ertürk Lines tarjoaa nopeimman kuljetuksen Turkin ja Kreikan välillä. Asiantuntevan henkilökunnan lisäksi lautoilta löytyy sekä sisä- että ulko-oleskelutiloja, modernisti sisustettuja auloja, ja pieni buffet-ruokala.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Ertürk Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.