European Seaways
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

European Seaways

European Seaways on kreikkalainen laivayhtiö, joka toimii Ateenasta käsin, yhdistäen Etelä-Italian moniin Albanian ja Länsi-Kreikan satamiin. Reittejä on muun muassa Jooniansaarille.

Italian ja Kreikan välisiä alettiin pyörittää läpi vuoden vuonna 1990. Yritys alkoi laajentaa reittejään ja ostaa suurempia aluksia seuraavien vuosikymmenten aikana vastatakseen kasvavaan kysyntään. European Seawaysin aikataulusta löytyy nyt matkoja Italian Brindisistä Kreikan Zakynthos-, Kefalonia- ja Corfu-saarille, sekä suosittu reitti Adrianmeren halki Albaniaan.

Monen rakenteellisen muutoksen jälkeen European Seawaysin laivueeseen kuuluu nyt kaksi suurta lauttaa nimeltään F/B Bridge ja F/B Galaxy. Kummallekin 19 solmun nopeudella kulkevalle lautalle mahtuu noin tuhat matkustajaa ja pari sataa aujoneuvoa. Lautoilta löytyy muun muassa muodikkaita hyttejä puukalustoilla, monta oleskelualuetta taulutelevisioilla ja hyvin varustettuja lasten leikkialueita.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata European Seaways -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista European Seaways -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.