Express Bahari
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Express Bahari

Express Bahari on indonesialainen lauttaoperaattori, joka kuljettaa paikallisia ja matkailijoita samanaikaisesti useiden saarten välillä eri puolilla maata. Vuonna 1990 perustettuaan, he kasvattavat jatkuvasti laivaston nykyaikaisia matkustaja-aluksiaan. Express Baharilla on jopa 20 huippuluokkan lauttoja, jotka takaavat nopean, turvallisen ja mukavan matkustamisen. He tarjoavat valikoiman istumapaikkoja sekä sisä- että ulkotiloissa, executiveistä VIP .

Tämä lauttaoperaattori tarjoaa edelleen uusia reittejä Indonesiassa, uusimmat yhditsää Sumatran, Jawa, Belitungin saaret, Itä-Nusa Tenggaran, Rote, Madura-saaren, Kangeanin saaren, Baweanin saaren ja Tidungin saaret. Tämä antaa sinulle laajan valikoiman purjehduksia joista valita.

Acehin ja Sabangin sekä Kupangin ja Roten väliset purjehdukset kulkevat päivittäin. Risteykset Palembang - Muntok, Jepara - Karimun Jawa ja Kali Adem - Tidungin saarien välillä ovat 4 kertaa viikossa ja Belitung - Pangkal Pinang, Gresik - Bawean ja Kalianget - Kangean saari 3 kertaa viikossa. Tanjung Emasin (Semarang) ja Karimun Jawa välillä on lautta kerran viikossa.

Express Bahari on sitoutunut ympäristöturvallisuuteen ja meren pilaantumisen ehkäisemiseen toiminnassaan, ja heillä on visio tarjota asiakkailleen paras lauttaliikenne turvallisuuden, laadun ja mukavuuden kannalta.

Tarkastele Express Bahari -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Express Bahari -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Express Bahariiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.