COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ferries Del Caribe

Ferries Del Caribe yhdistää Dominikaanien tasavallan ja Puerto Ricon risteilemällä Santo Domingon ja San Juanin satamien välillä. Matkustaessasi 250 mailin pituisen matkan Puerto Ricon ja Dominikaanien tasavallan välillä, vuodesta 2004 lähtien operoinut Ferries Del Caribe on sinulle paras vaihtoehto.

12 tunnin yölliset risteilyt lähtevät Santo Domingosta sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin ja palaavat takaisin San Juanista yön yli maanantai, keskiviikko ja perjantai iltapäivällä. Risteilyjä ei ole tarjolla lauantaisin. Huvi alkaa heti kun astut laivaan, sillä Ferries Del Caribe tarjoaa viihdyttävän sekä hauskan risteily-tyylisen kokemuksen.

Alus rakennettiin Japanissa vuonna 1990 ja kantaa noin 1750 matkustajaa sekä 70 autoa. Laivalta löydät mukavia ja tilavia olohuoneita Pullman-tyylisillä tuoleilla ja valikoiman vessallisia sisä- sekä ulkohyttejä. Heille, jotka etsivät jotain vielä parempaa, suurempi kolmen hengen Deluxe Ocean View hytti tarjoaa hurmaavan merinäköalan, jääkaapin, tv:n, yhden ja kahden hengen sänkyjä sekä yksityisen vessan. Tarjolla on myös päämakuuhuone sviitti kahden hengen sängyllä.

Laivan viihdykkeisiin kuuluu kiehtova Open Deck ominaisuus, josta löytyy täytetty baaritiski ja televisioita sinun viihdyttämiseksi. Myöhäisen illan viihdykkeenä Del Mar -baari tarjoaa mahtavia maisemia sekä houkuttavan ilmapiirin musiikkilla ja hienolla baaritiskillä. Nälän tullessa ravintolat ovat avoinna aamuvarhain ja iltapäivällä vieraat voivat maistella buffetin herkkuja.

Laivan Tax Free kauppa tarjoaa kattavan tuotevalikoiman sisältäen tuliaisia ja alkoholituotteita, ja on avoinna koko merimatkan ajan.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Ferries Del Caribe -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Ferries Del Caribe -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Ferries Del Caribe matkassa

Operaattorin Ferries Del Caribe kaikki reitit