COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Folkestone - Calais on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Eurotunnelvaihtoehdot satamasta Folkestone satamaan Calais

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Laivalla

Folkestone - Calais Eurotunneloperaattorit

  • 53 Crossings Daily 35 min
  • Get price

Folkestone Calais Eurotunnel arvostelut

 • "MATKA"

  OLEN NIIN ILOINEN KAIKESTA; KIITOS PALJON PALVELUNNE ON ERINOMAISTA.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "MATKA"

  OLEN NIIN ILOINEN KAIKESTA; KIITOS PALJON PALVELUNNE ON ERINOMAISTA.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokemukseni"

  Olimme varanneet klo 07:20 junan, saavuimme paikalla reippaasti ennen lähtöaikaa, liityimme hitaasti liikkuvaan jonoon, kaikki näytti hyvältä kunnes meille kerrottiin ettei junassa ole tilaa ja meidän pitäisi odottaa puoli tuntia seuraavaa. Ei hyvä ensivaikutelma. Folkestonen palvelut olivat ensimmäistä luokkaa, runsaasti puhtaita vessoja ja hyvä valikoima ruokia ja juomia, toisin kuin Calaisin lauttaterminaalissa.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Folkestonesta Calaisiin Eurotunnelilla"

  Sujuva, stressitön ja ilman odotuksia laivalla pääsy ja poistulo. Henkilökunta oli kohtelias, ystävällinen ja avulias. Aion ehdottomasti käyttää uudelleen.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän

Eurotunnel satamasta Folkestone satamaan Calais

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Folkestone Calais. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi Eurotunnelyhtiö: Eurotunnel. Reittiä kuljetaan jopa 53 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 35 minuuttia.

Folkestone Calais matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Folkestone opas

Folkestone on kaupunki ja kanavasatama, joka sijaitsee Kentin kreivikunnassa Kaakkois-Englannissa. Kaupunki on noin 70 kilometriä kaakkoon Lontoosta ja sinne on erinomaiset maantie- ja rautatieyhteydet. Kaupungin merkittävä maamerkki on Leas, eli kallionrinteet kaupungin rannan yläpuolella. Martello Tower, pieni 1800–luvulla rakennettu puollustus linnake, seisoo kalliolla Copt Pointin yllä. Torni rakennettiin osana puolustusta Napoleonia vastaan, mutta on sittemmin toiminut rannikkovartiosto näköalapaikkana, perheen kotina, golf-kerhotalona ja toisen maailmansodan miinojen valvonta-asemana. Torni on nykypäivänä matkailuinfopiste. Kaupungin ulkopuolella sijaitsee Kent Down Area of Outstanding Natural Beautyn, joka on täydellinen paikka kävelylle, pyöräilylle, ratsastukselle ja luonnon tarkkailulle.

Folkestonen pientä satamaa käytetään pääasiassa kalastus- ja huviveneillä. Kanaalin yliset lautat lopettivat sataman käytön vuonna 2000. Kanaalitunnelin Englannin pääty sijaitsee lähellä Cheritonia.


Calais opas

Calais on kaupunki Ranskan Nord-Pas de Calais'n auleella. Se on Ranskan lähin satama Englantiin ja on ollut pitkään sitova tekijä kaupan ja matkailun välillä Euroopan maissa. Doverinsalmi, joka sijaitsee Englannin kanaalilla Iso-Britannian mantereella, on noin 32 km päässä Calaisista. Calais oli itse asiassa Ison-Britannian alue vuosisatoja ennen kuin siitä tuli osa Pohjois-Ranskaa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin kuuluisat valkoiset kalliot.

Kaupunki on jaettu kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin kaupunkiin. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, on keinotekoisella saarella, jota ympäröi kanaalit ja satamat. Kaupungin moderni osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella. Calais ei ole kuuluisa vain tärkeänä Ranskan ja Englannin yhdistävänä satamana, mutta myös kehittyvänä matkailukeskuksena johon kuuluu rikas kulttuuriperintö, museot, Ranskan gastronomisia nautintoja, vilkas yöelämä ja Belfries, (piiritystornit, jotka on rakennettu suojelemaan kaupunkia hyökkäyksiltä). tornit ovat myös UNESCOn maailmanperintökohdelistalla.

Lautat Englantiin lähtevät Calaisista keskimäärin 30 minuutin välein, ja matka-aika Doveriin on noin 75 minuuttia.