Folkestone satamaan Calais lautta

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Folkestone Calais. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Eurotunnel. Reittiä kuljetaan jopa 49 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 35 minuuttia.

Folkestone Calais matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Folkestone satamaan Calais lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Folkestone - Calais lauttaoperaattorit

 • Eurotunnel
  • 49 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Folkestone Calais hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Folkestone Calais on auto ja 2 matkustajaa.

Folkestone Calais arvostelut

 • "MATKA"

  OLEN NIIN ILOINEN KAIKESTA; KIITOS PALJON PALVELUNNE ON ERINOMAISTA.

  'Miguel Gabriel' matkusti Folkestone Calais operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "MATKA"

  OLEN NIIN ILOINEN KAIKESTA; KIITOS PALJON PALVELUNNE ON ERINOMAISTA.

  'Miguel Gabriel' matkusti Folkestone Calais operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Shuttle kokemus"

  Ei hyvä lähtöselvitys, siinä kesti melkein yhtä kauan kuin lautan lähtöselvityksessä, junassa oli liian kuuma ja ilma seisoi. UK:n rajatarkastus Calaisista tullessa on säälittävä.

  'Richard' matkusti Folkestone Calais operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Folkestonesta Calaisiin Eurotunnelilla"

  Sujuva, stressitön ja ilman odotuksia laivalla pääsy ja poistulo. Henkilökunta oli kohtelias, ystävällinen ja avulias. Aion ehdottomasti käyttää uudelleen.

  'Anonyymi' matkusti Folkestone Calais operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän

Folkestone opas

Folkestone on kaupunki ja kanavasatama joka sijaitsee Kentin kreivikunnassa Kaakkois-Englannissa. Kaupunki on noin 70 kilometriä kaakkoon Lontoosta ja sinne on erinomaiset maantie- ja rautatieyhteydet. Kaupungin merkittävä maamerkki on Leas, mikä on kallionrinteet kaupungin rannan yläpuolella. Martello Tower, pieni 1800–luvulla rakennettu puolustava linnake, seisoo kalliolla Copt Pointin yllä. Torni rakennettiin osana puolustusta Napoleonia vastaan, mutta on sittemmin toiminut rannikkovartiosto näköalapaikkana, perheen kotina, golf-kerhotalona ja toisen maailmansodan kaivoksen postivalvontana. Torni on nykypäivänä matkailuinfopiste. Se sijaitsee Kent Down Area of Outstanding Natural Beautyn ulkopuolella, joka on paratiisi kävelylle, pyöräilylle, ratsastukselle ja luonnon tarkkailulle.

Folkestonen pientä satamaa käytetään pääasiassa kalastus- ja huviveneillä, Cross Channel Ferries lopetti sataman käyttämisen vuonna 2000. Kanaali tunnelin Englannin pääty sijaitsee lähellä Cheritonia.

Calais opas

Calais on kaupunki Ranskan Nord-Pas de Calais'n auleella. Se on Ranskan lähin satama Englantiin ja on ollut pitkään sitova tekijä kaupan ja matkailun välillä Euroopan maissa. Doverinsalmi, joka sijaitsee Englannin kanaalilla Iso-Britannian mantereella, on noin 32 km päässä Calaisista. Calais oli itse asiassa Ison-Britannian alue vuosisatoja ennen kuin siitä tuli osa Pohjois-Ranskaa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin kuuluisat valkoiset kalliot.
Kaupunki on jaettu kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin kaupunkiin. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, on keinotekoisella saarella jota ympäröi kanaalit ja satamat. Kaupungin moderni osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella. Calais ei ole kuuluisa vain tärkeänä Ranskan ja Englannin yhdistävänä satamana, mutta myös kehittyvänä matkailukeskuksena johon kuuluu rikas kulttuuriperintö, museot, Ranskan gastronomisia nautintoja, vilkas yöelämä ja Belfries, (piiritystornit jotka on rakennettu suojelemaan kaupunkia hyökkäyksiltä), jotka ovat Unescon maailmanperintökohteet.

Lautat Englantiin lähtevät Calaisista keskimäärin 30 minuutin välein, ja matka-aika Doveriin on noin 75 minuuttia.