COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

FreeBird Express

Freebird Express, joka tunnetaan virallisesti nimellä Pacha Express, on yksi Indonesian uusimmista nopeiden lauttojen liikennöitsijöistä. Reittejä on tarjolla Itä-Balin Amedin, Gili-saarten ja Koillis-Lombokin Bangsalin välillä.

Matkat kestävät 45 minuutista kahteen tuntiin, ja toiminnan ytimenä ovat turvallisuus ja ammattimaisuus. FreeBird Express yrittää näin tarjota asiakkailleen parasta palvelulaatua, ja siitä on tullut suurin ja ylellisin laivayritys Gili-saarilta Lombokiin ja Amediin.

Heidän moderneilta lautoiltaan löytyy mukavia istuimia, tilava aurinkokansi, jolta ihailla kauniita näkymiä, sekä uusimpia turvatarvikkeita, joten olet varmasti parhaissa käsissä. Jokainen matkustaja saa ilmaisen pullon kivennäisvettä ja puhtaan pyyhkeen. Yritys tarjoaa myös ilmaisen kuljetuksen Amedista satamaan, ja maksullisia kuljetuksia lähialueilta.

Osoitteesta directferries.fi löydät FreeBird Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata FreeBird Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme FreeBird Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin FreeBird Express reitit ja satamat

Operaattorin FreeBird Express matkassa

Operaattorin FreeBird Express kaikki reitit