FreeBird Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

FreeBird Express

Freebird Express, joka tunnetaan virallisesti nimellä Pacha Express, on yksi Indonesian uusimmista nopeiden lauttojen liikennöitsijöistä. Reittejä on tarjolla Itä-Balin Amedin, Gili-saarten ja Koillis-Lombokin Bangsalin välillä.

Matkat kestävät 45 minuutista kahteen tuntiin, ja toiminnan ytimenä ovat turvallisuus ja ammattimaisuus. FreeBird Express yrittää näin tarjota asiakkailleen parasta palvelulaatua, ja siitä on tullut suurin ja ylellisin laivayritys Gili-saarilta Lombokiin ja Amediin.

Heidän moderneilta lautoiltaan löytyy mukavia istuimia, tilava aurinkokansi, jolta ihailla kauniita näkymiä, sekä uusimpia turvatarvikkeita, joten olet varmasti parhaissa käsissä. Jokainen matkustaja saa ilmaisen pullon kivennäisvettä ja puhtaan pyyhkeen. Yritys tarjoaa myös ilmaisen kuljetuksen Amedista satamaan, ja maksullisia kuljetuksia lähialueilta.

Osoitteesta directferries.fi löydät FreeBird Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata FreeBird Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme FreeBird Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin FreeBird Express matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.