FRS
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

FRS

FRS tarjoaa nopeita lauttapalveluita Gibraltarin salmella ja Alboráninmerellä Etelä-Espanjan ja Marokon välillä.

FRS on tarjonnut vuosituhannen alusta ympärivuotisia nopeita lauttavuoroja Tarifan ja Tangierin välillä. Reitti on mantereiden välisistä reiteistä lyhyin ja kestää vain 35 minuuttia. Lisäksi FRS tarjoaa lauttareittejä Tangierista Algecirasiin ja Gibraltarille.

FRS on noussut Tangierin reitillä markkinajohtajan asemaan huippunopealla ja modernilla laivastollaan, joka vaihtelee pienemmistä vesitakseista valvataviin katamaraaneihin. FRS kuljettaa vuosittain yli 1,5 miljoonaa matkustajaa Espanjan ja Marokon välillä. Yhtiö on myös keskittynyt kansainvälistämiseen, kasvattaen itsensä paikallisesta liikennöitsijästä maailmanlaajuiseksi yritykseksi, jolla on toimistoja Euroopassa, Afrikassa, Karibialla ja Lähi-idässä.

FRS:n laivoihin kuuluvat nopeat Tarija Jet; suuri katamaraani 777 matkustajan kapasiteetillä, Ceuta Jet ja Algericas Jet; pienemmät yksirunkoiset alukset, sekä kolme suurempaa, korkeampi kapasiteettista lauttaa, joita hyödynnetään pidemmillä matkoilla.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa FRSin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.