COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

FRS

FRS tarjoaa nopeita lauttapalveluita Gibraltarin salmella ja Alboráninmerellä Etelä-Espanjan ja Marokon välillä.

FRS on tarjonnut vuosituhannen alusta ympärivuotisia nopeita lauttavuoroja Tarifan ja Tangierin välillä. Reitti on mantereiden välisistä reiteistä lyhyin ja kestää vain 35 minuuttia. Lisäksi FRS tarjoaa lauttareittejä Tangierista Algecirasiin ja Gibraltarille.

FRS on noussut Tangierin reitillä markkinajohtajan asemaan huippunopealla ja modernilla laivastollaan, joka vaihtelee pienemmistä vesitakseista valvataviin katamaraaneihin. FRS kuljettaa vuosittain yli 1,5 miljoonaa matkustajaa Espanjan ja Marokon välillä. Yhtiö on myös keskittynyt kansainvälistämiseen, kasvattaen itsensä paikallisesta liikennöitsijästä maailmanlaajuiseksi yritykseksi, jolla on toimistoja Euroopassa, Afrikassa, Karibialla ja Lähi-idässä.

FRS:n laivoihin kuuluvat nopeat Tarija Jet; suuri katamaraani 777 matkustajan kapasiteetillä, Ceuta Jet ja Algericas Jet; pienemmät yksirunkoiset alukset, sekä kolme suurempaa, korkeampi kapasiteettista lauttaa, joita hyödynnetään pidemmillä matkoilla.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa FRSin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.