COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

FRS Caribbean

FRS Caribbean ydistää Yhdysvaltojen Floridan Miamin Karibian Bahaman länsiosassa sijaitsevaan Biminiin. Välimatkaa näillä kohteilla on 49 merimailia.

FRS, yksi maailman menestyksekkäimmistä lauttayhtiöistä, jolla on kansainvälinen reittiverkosto, laajensi toimintaansa Karibialle ja Yhdysvaltoihin vuoden 2016 kesällä. FRS Caribbeanilla sekä turistit että paikalliset voivat loikata Miamista kauniille Biminille, joka on Yhdysvaltojen lähin Bahama-saari. Matka kestää vain kaksi tuntia, ja FRS Caribbeanin aikataulu antaa päiväretkiläisille kätevät kahdeksan tuntia hauskanpitoon auringossa.

Ylitykseen käytetään San Gwann-lauttaa, joka on suuri, nopea katamaraani. Lautalle mahtuu yli 400 matkustajaa, ja se on noin 52 metriä pitkä, 38 solmun maksiminopeudella. Lautalla on moderni muotoilu ja FRS:n ikoniset punavalkeat värit. Lautalta löytyy kaksi hyvin varustettua baaria, tax free-kauppa laajalla tuotevalikoimalla, sekä mukavia istuimia.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata FRS Caribbean -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin FRS Caribbean reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin FRS Caribbean kaikki reitit