COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Giglio saari - Italia lautat sivullamme.

Giglio - Porto Santo Stefano lauttaoperaattorit

    • 4 lähtöä päivittäin 1 tunti
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Giglio satamaan Porto Santo Stefano

Giglio saari ja Italia yhdistyvät reitillä Giglio Porto Santo Stefano. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 28 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti.

Giglio Porto Santo Stefano matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porto Santo Stefano opas

Italian kaupunki Porto Santo Stefano on suurin kaupunki Monte Argentariossa ja se sijaitsee viehättävässä lahdessa, jossa on vilkas vanha satama, vilkkaat kadut ja tyylikäs venesatama, joka on usein enemmän kuin muutaman luksushuviveneen suosiossa. Italialaiset Roomasta ja Pohjois-Italiasta tuntevat myös vetoa kaupunkiin sen erinomaisten merenelävien ansiosta (kaupungilla on upea kulinaarinen maine). Kaupunkia ympäröivä maaseutu on täynnä linnoituksia ja torneja jotka rakennettiin espanjalaisten toimesta pitääkseen silmällä heidän monia vihollisia. Kauniisti säilytetty, näihin pyhäinjäännöksiin voi tutustua ympäri vuoden.

Porto Santo Stefano perustettiin 1400-luvun lopulla Ligurian ja Alban viljelijöille ja kalastajille. 1500- vuosisadan loppupuolesta oli kaupungille tärkeä kehityksen ajanjakso, joka johti 1600–luvun alun alussa kaupungista tulemisen yhdeksi tärkeimmistä keskuksista Espanjan laivaston Italiassa.

Lautat Porto Santo Stefanosta kulkevat Giglion saarelle.