COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gili Getaway

Liikennöiden Gili saarten ympäristössä ja kattaen matkoja suosituimmille alueille, Gili Gatewaystä on tullut yksi ratkaisevista liikenneyhteyksistä Gili saarilla. Tiheiden yhteyksiensä vuoksi Balille, yhtiö on noussut yhdeksi luotettavimmista ja käytetyimmistä lauttaoperaattoreista Indonesiassa.

Yhtiön lautat kantavat 40 henkilöä kerralla ja 250 hevosvoiman moottorien avulla merimatkat ovat ainakin 45 minuuttia nopeammat, kuin muilla kilpailevilla yhtiöillä. Jos Gili Gatewayn tuntomerkki on nopea matkailu, niin yhtiön tavaramerkki on varmasti kahdesti päivässä tarjolla oleva suora yhteys Balilta Gili Trawanganiin, joka kestää kaksi tuntia. Jos tämä ei riitä erottamaan yhtiötä muiden joukosta, niin maksuun sisältyy myös edestakainen kuljetus majoituskohteeseesi monista eri satamista.

Matkan aikana tarjolla on monia rentouttavia mukavuuksia; saatavilla on valmiita virvokkeita, viilentäviä pyyhkeitä ja aurinkorasvaa sekä aurinkoinen ulkoilma kansi niille, jotka haluavat kylpeä auringossa ja nauttia seesteisessä ympäristössä laivan seilatessa kirkkaassa sinisessä meressä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Gili Getaway aikataulut sekä hinnat ja voit varata Gili Getaway lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Gili Getaway vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Gili Getaway kaikki reitit