COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gili Gili Fast Boat

Yhtiön perustamisvuodesta 2009, Gili Gili Fast Boat on tullut nopeasti tunnetuksi yhtenä kunnioitetuimmista ja luotettavimmista operaattoreista Indonesiassa. Yhtiö huomasi kasvavan kysynnän Balin ja Gili-saarten välisestä kätevästä ja nopeasta kuljetuksesta, erityisesti Gili Trawangan ja Gili Airin välillä. Täten se päätti hyödyntää tämän tarjoamalla turvallisen ja nopean kulkuneuvon.

Laiva emännöi 80 yksittäistä nojatuolia, tilavan kansialueen helpolla WC yhteydellä ja varaston täynnä turvallisuus varusteita. Yhtiön huolelliselle henkilökunnalle on äärimmäisen tärkeää, että matkustajat matkustavat turvallisesti ja mukavasti, minkä syystä se on noussut yhdeksi suosituimmista laivayhtiöistä paikallisille sekä vierailijoille. Koko henkilökunta puhuu Englanninkieltä ja on ammatillisesti koulutettu, joten voit rentoutua ja nauttia tyrmäävistä laiva maisemista tietäen, että olet hyvissä käsissä. Lisäten luksus elämykseesi samalla kun nautit sinisestä merestä ja sen tuulahduksesta, hintaan sisältyy kakkua, mineraalivettä ja kasvopyyhkeitä.

250 hevosvoiman moottorin avulla laiva seilaa 25-35 solmun välillä, mikä vastaa kiireetöntä risteilyvauhtia. Satunnaisilla matkoilla viihdykkeenä toimivat aluksen LCD TV:t jotka luovat eloisan ja kelluvan tunnelman. Laivaston henkilökunta varmistaa, että hyvä tunnelma säilyy huolehtimalla jokaisen matkustajan matkatavaroista, joita alukselle saa ottaa kaksi. Tämän loistavan elämyksen lisäksi Gili Gili Fast Boatin erikoisominaisuutena hintaan sisältyy ilmainen kuljetus satamasta valitsemaasi hotelliin. Monet suositut matkakohteet sisältyvät yhtiön palveluun, joista huomattavimmat ovat Sanur, Tanjung Benoa ja Padang Bai.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Gili Gili Fast Boatin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Gili Gili Fast Boat reitit ja satamat

Operaattorin Gili Gili Fast Boat matkassa