Lautta satamasta Glossa satamaan Volos

Skopelos ja Kreikka yhdistyvät reitillä Glossa Volos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 5 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Glossa Volos kohteiden Skopelos ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Glossa - Volos lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 11 lähtöä viikoittain 2 h 5 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 7 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Glossa Volos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Glossa Volos on auto ja 2 matkustajaa.

Volos opas

Kreikan kaupunki Volos on melko uusi kaupunki, Kreikan standardien mukaan, vaikka raunioita on löytynyt kaupungista ja ympäröivältä alueelta todistaen asutuksesta Balkanin niemimaalla. Moderni kaupunki Volos perustettiin 1800-luvulla, mutta paljon siitä tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1955. Tämän seurauksena suurin osa kaupungin rakennuksista rakennettiin jälkeen vuoden 1955. Voloksen ranta-alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja ja se on suosittu paikka paikallisten ja turistien keskuudessa. Suosittu nähtävyys kaupungissa on Volosin arkeologinen museo, joka sisältää esineistöä niin kaukaa kuin pronssikaudelta. Kaupungissa on myös kunnallinen museo kaupungintalolla, joka sisältää nykykreikan taiteilijoiden töitä, ja Pyhän Konstantinuksen kirkko, joka on kaunis 1900-luvun rakennus promenaden päädyssä. Kaksi arkeologista kohdetta ei ole kaukana kaupungista, jotka ovat Mycenean aikakauden rauniot. Dimini on pienempi, mutta kehittyneempi ja Sesklo on suurempi ja tarjoaa kauniit näkymät, mutta sitä ei ole kaivettu kokonaan.