COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Golden Queen Fast Boat

Viimeisien vuosien aikana matkustajat jotka ovat halunneet kulkea Balin ja Gili-saarten välillä ovat turvautuneet edulliseen ja kätevään merimatkailuun Golden Queen Fast Boatilla. Suurin osa matkoista tapahtuu Indonesian kuumimpina kesäaikoina, mutta onneksi alakannen ilmastoitu matkustamo tekee matkasta mukavan. Vaikka alakerran viileä ilmastointi on miellyttävä, olisi kuitenkin harmi jättää väliin mitä kauneimmat sääolotilat ja mahdollisuus päivittää rusketusta tilavalla aurinkokannella.

Merimatkojen kestot vaihtelevat reittien mukaan; lyhyin matka kestää noin 90 minuuttia, kun taas pisin matka kestää korkeimmillaan kolme tuntia - onneksi laivalla on puhtaita ja hygieenisiä vessoja, ettei sinun tarvitse huolehtia epämukavasta laivamatkasta.

Tämä laivaoperaattori on hyvin ylpeä turvallisuusmääräyksistään, eikä koskaan vaaranna matkustajiensa turvallisuutta, ja varmistaa, että jokainen matkustaja tuntee olonsa turvalliseksi matkan aikana. Laivan mukava asiakaspalvelu ei lopu laivan päästyä satamaan, vaan jatkuu järjestämällä ilmaisen kuljetuksen valitsemaasi majoituskohteeseen maihinnousun jälkeen.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Golden Queen Fast Boat -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Golden Queen Fast Boat matkassa

Operaattorin Golden Queen Fast Boat kaikki reitit