COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Great Bay Express

Great Bay Express on yksi uusimmista lauttayrityksistä, joka tarjoaa nopeita ylityksiä Saint Maartenin ja Saint Barthelemyn saarten välillä Karibian Pienillä Antilleilla.

Yrityksen perusti paikallinen merimies Bobby Velasquez, jolla on paljon kokemusta jahti- ja merenkulkualoilta. Hänen tavoitteensa oli tarjota sekä turisteille että paikallisille nopea, luotettava ja turvallinen tapa kulkea näiden kahden kauniin saaren välillä.

Great Bay Expressistä on kovaa vauhtia tulossa yksi alueen suosituimmista lauttayhtiöistä, kätevän aikataulun ja loistavan asiakaspalvelun ansiosta. Matkustajat voivat loikata Saint Maartenin hurmaavilta rannoilta Saint Bathelemyn putiikkikahviloihin ja designer-kauppiohin 45 minuutissa tyylillä ja mukavuudella.

Pääalus Shantiwalla on 165-senttimetrin runko, joka on rakennettu Karibianmerellä risteilyyn, jonka ansiosta matkasi on sujuva säästä riippumatta. Lautalla on kaksi ulkokantta, istuimia ja ilmastointi sisällä, ja 130 istumapaikkaa.

Great Bay Express tarjoaa myös ilmaiset bussi- ja taksikyydit Saint Maartenin lentokentille, ja takaisin.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Great Bay Express -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Great Bay Express -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Great Bay Express kaikki reitit