Greenlines DP
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Greenlines DP

Greenlines DP sijaitsee Ho Chi Minh Cityn kaupungissa ja on korkeanopeuksinen laivayritys, joka tarjoaa Ho Chi Minh CItyn nopeimpia laivareittejä lähiaikoina päivitetyillä laivoillaan ja uusilla laivareiteillään.

Mitä laivapalveluitaGreenlines DP tarjoaa?

Greenlines DP tarjoaa tällä hetkellä valikoiman laivapalveluita sekä Ho Chi Minh Cityn keskustasa että Ho Chi Minh Cityn ulkopuoliselta rannikkoalueelta. Täällä on tarjolla erilaisia laivapalveluita, jotka tarjoavat nopeimpia laivamatkoja Ho Chi Minh Citystä, ja löydät laivoja sekä Vung Tauun että Can Giaan. Lisätietoa saatavilla olevista reiteistä löytyy nimeonomaisen reitin sivuilta.

Mitä laivoja Greenlines DP:llä on?

Tarjolla on valikoima laivoja, joita Greenlines DP käyttää, kuten uskomattoman korkeanopeuksiset katamaraaninsa, joista uusimmat ovat otettu käyttöön vasta viime vuonna. Heillä on myös paljon suurempia aluksia, joilla paljon suurempi määrä matkustajia mahtuu matkustamaan sekä pienemmät jalkamatkustajien laivat, joissa on pienempi kapasiteetti, mutta ovat aivan yhtä nopeita kuin muut laivansa. Lisätietoa Greenlines DP:n laivoista löytyy asianomaisen laivan sivuilta.

Kuinka paljon Greenlines DP -laivaliput maksavat?

Eri reiteistä, sekä lippuhintojen sesonkivaihteluista, johtuen laivalipuille ei ole tarkkoja, kiinteitä hintoja - suosittelemme, että käytät kätevää hintatyökaluamme, löytääksesi parhaat reitit ja hinnat sinulle.

Tarkastele Greenlines DP -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Greenlines DP -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Greenlines DPiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Greenlines DP matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.