Guernsey
Dielette
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Guernsey satamaan Dielette

Guernsey ja Ranska yhdistyvät reitillä Guernsey Dielette. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Guernsey Dielette matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Guernsey - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Guernsey - Dielette?

Lautan ylitysaika Guernsey - Dielette on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Guernsey - Dielette?

Guernsey to Dielette lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Guernsey - Dielette on 112 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Guernsey - Dielette?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Guernsey to Dielette ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Guernsey - Dielette?

Varaa lautat reitiltä Guernsey kohteeseen Dielette tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Guernsey - Dielette?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Guernsey - Dielette
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Guernsey - Dielette?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Guernsey - Dielette?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Guernsey ja Dielette välillä?

Etäisyys Guernsey ja Dielette välillä on noin 40 meripeninkulmaa.

Guernsey opas

Guernsey on Englannin saari joka on osa Kanaalisaaria Englannin Kanaalilla. Saari on noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta ja 120 km etelään Weymouthista Englannista. Saarelaiset hyödyntävät sen lämpimämpää ilmastoa käymällä paljon ulkona nauttimassa kauniista rannoista ja kallion poluista, saarihyppelystä sen lähisaarille ja syömisestä 'al fresco' kesäkuukausien aikana. Guernseyn pääkaupunki on St Peter Port jolle on ominaista kauniit mukulakivikadut ja kaunis venesatama.

Sen upealla rantaviivalla ja maaseudulla saari tarjoaa valtavasti tekemistä Guernseyssä. Saarella on useita ulkoiluaktiviteetteja, mukaanlukien coasteering, kiipeilyä ja pyöräilyä, sukellusta ja melontaa, surffausta, purjelautailua ja purjehdusta.

Guernseyn satama sijaitsee pääkaupunki St Peter Portin itäpuolella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lauttaterminaalista lähtee lauttoja muille Kanaali saarille sekä Ranskan ja Iso-Britannian mantereelle. Terminaalissa on monia kauppoja ja ravintoloita.


Dielette opas

Normandyn satama Dielettessä sijaitsee Luoteis-Ranskassa Englannin kanaalin rannikolla. Kaupunki on noin 315 km päässä Pariisista ja 75 km päässä Saint-Losta, ja on portti lauttaliikenteelle Guernseyyn ja Alderneyyn, kahdelle Kanaalisaarten saarille. Kaupunki sijaitsee uneliaassa Normanin maatalousmaassa - siiderin, calvadoksen ja camembertin maa - ja sillä on pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina vilkkaaksi venesatamaksi.

Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandiaan (Basse-Normandie) kuuluu Orne, Calvados, ja Manche. Aikaisemmin Normandian maakunta käsitti nykyisen ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka nyt ovat osia Eure-et-Loirin, Mayennen, ja Sarthen alueita. Nimi on johdettu alueen Viikinkien nimestä ("Pohjalaiset") 800–luvulta, ja vahvistettu sopimuksella 1000-luvulla. Puolentoista vuosisadan ajan Normannivalloituksen jälkeen vuonna 1066, Normandialla ja Englannilla oli kummallakin Normannin ja frankkien hallitsijoita.

Kesällä Manche Iles Expressin nopea matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.