COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Dielette on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Guernsey - Ranska lautat sivullamme.

Guernsey - Dielette lauttaoperaattorit

    • 5 lähtöä viikoittain 1 tunti 10 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Guernsey satamaan Dielette

Guernsey ja Ranska yhdistyvät reitillä Guernsey Dielette. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Guernsey Dielette matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Guernsey opas

Guernsey on Englannin saari joka on osa Kanaalisaaria Englannin Kanaalilla. Saari on noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta ja 120 km etelään Weymouthista Englannista. Saarelaiset hyödyntävät sen lämpimämpää ilmastoa käymällä paljon ulkona nauttimassa kauniista rannoista ja kallion poluista, saarihyppelystä sen lähisaarille ja syömisestä 'al fresco' kesäkuukausien aikana. Guernseyn pääkaupunki on St Peter Port jolle on ominaista kauniit mukulakivikadut ja kaunis venesatama.

Sen upealla rantaviivalla ja maaseudulla saari tarjoaa valtavasti tekemistä Guernseyssä. Saarella on useita ulkoiluaktiviteetteja, mukaanlukien coasteering, kiipeilyä ja pyöräilyä, sukellusta ja melontaa, surffausta, purjelautailua ja purjehdusta.

Guernseyn satama sijaitsee pääkaupunki St Peter Portin itäpuolella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lauttaterminaalista lähtee lauttoja muille Kanaali saarille sekä Ranskan ja Iso-Britannian mantereelle. Terminaalissa on monia kauppoja ja ravintoloita.


Dielette opas

Normandyn satama Dielettessä sijaitsee Luoteis-Ranskassa Englannin kanaalin rannikolla. Kaupunki on noin 315 km päässä Pariisista ja 75 km päässä Saint-Losta, ja on portti lauttaliikenteelle Guernseyyn ja Alderneyyn, kahdelle Kanaalisaarten saarille. Kaupunki sijaitsee uneliaassa Normanin maatalousmaassa - siiderin, calvadoksen ja camembertin maa - ja sillä on pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina vilkkaaksi venesatamaksi.

Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandiaan (Basse-Normandie) kuuluu Orne, Calvados, ja Manche. Aikaisemmin Normandian maakunta käsitti nykyisen ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka nyt ovat osia Eure-et-Loirin, Mayennen, ja Sarthen alueita. Nimi on johdettu alueen Viikinkien nimestä ("Pohjalaiset") 800–luvulta, ja vahvistettu sopimuksella 1000-luvulla. Puolentoista vuosisadan ajan Normannivalloituksen jälkeen vuonna 1066, Normandialla ja Englannilla oli kummallakin Normannin ja frankkien hallitsijoita.

Kesällä Manche Iles Expressin nopea matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn.