Halvat lauttaliput maahan Albania sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Albania meidän Halvat lauttaliput maahan Albania sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Albania kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Albania tai Albania, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Albania nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Albania.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Albania

Albania on Välimeren maa Kaakkois-Euroopassa. Rajanaapureita pohjoisessa ovat Serbia ja Montenegro, idässä Makedonian tasavalta ja etelässä Kreikka; lännessä se ulottuu Adrianmeren rannikolle, ja lounaassa Joonianmeren rannikolle.
Maassa on kehittyvä demokratia ja se on virallisesti nimeltään Albanian tasavalta. Vuonna 1992 esitetyn vaalilain mukaan lainsäädäntövalta kuuluu suoraan valitulle yksikamariselle Kuvënd Popullórelle (kansankokoukselle), jonka 155 jäsentä palvelevat neljän vuoden jaksoissa – 115 jäsentä valitaan enemmistövaaleilla, loput suhteellisen vaalitavan mukaan. Toimeenpanovalta on suurimman puolueen muodostamalla ministerineuvostolla, jota johtaa pääministeri sekä yleiskokouksen valitsema tasavallan presidentti.
Albaniassa on olemassa kolme eri uskontoa: islaminusko, katolilaisuus ja ortodoksinen kristinusko. Suurin osa väestöstä on muslimeja.