Halvat lauttaliput maahan Tunisia sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Tunisia meidän Halvat lauttaliput maahan Tunisia sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Tunisia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Tunisia tai Tunisia, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Tunisia nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Tunisia.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Tunisia

Tunisia sijaitsee Pohjois-Afrikan välimeren rannikolla. Se on Atlas-vuorien maista pienin ja itäisin. Se rajoittuu lännessä Algeriaan ja etelässä ja idässä Libyaan. 40 prosenttia maasta on Saharan autiomaan peitossa ja suurin osa jäljelle jäävästä maasta on erityisen hedelmällistä maata ja helppokulkuista rannikkoa. Tämä arabi–berberi-maa on yksi muslimimaailman liberaaleimmista: alkoholia on vapaasti saatavilla, eikä naisten tarvitse tuntea oloaan turvattomaksi, sillä Tunisia on naisten oikeuksien suhteen yksi edistyneimmistä arabimaista. Pääkaupunki Tunis heijastaa maan monimuotoisuutta. Sen ranskalaisella siirtomaamenneisyydellä on suuri vaikutus (maa itsenäistyi vasta vuonna 1956), mikä näkyy kaikista selvimmin arabilaisittain maustetussa hienostuneen ranskalaistyylisessä ruokakulttuurissa.
Itsenäistymisensä jälkeen Tunisia oli ensin 30 vuotta Habib Bourgiban hallinnassa ja vuoden 2011 levottomuuksiin asti maata johti Zine El Abidine Ben Ali, joka valittiin perustuslakimuutosten avulla presidentiksi kaikkiaan viisi kertaa. Levottomuuksien seurauksena Ben Ali poistui maasta tammikuussa 2011 ja Tunisian onnistunut vallankumous käynnisti arabikevään. Tammikuussa 2014 maa sai uuden hallituksen ja perustuslain.