Hanil Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Hanil Express

Hanil Express yhdistää Etelä-Korean mantereella sijaitsevan Wandon Jeju- ja Chuja-saariin.

Yli 60-vuoden kokemuksella, Hanil Express on yksi Etelä-Korean suurimmista ja tunnetuimmista lauttayrityksistä.

Hanil Express pyörittää kolmea autolauttaa Jejun ja Wandon välillä. Hanil Blue Narae ja Hanil Car Ferry 1 purjehtivat suoraan Jejulle, kun taas Hanil Car Ferry 3 pysähtyy Chuja-saarella. Lauttamatkat Jejuun kestävät yleensä noin 90 minuuttia, Chujaan matka kestää noin kaksi tuntia.

Kolmen laivan tyylit ja palvelut eroavat toisistaan. Nopea autolautta Hanil Blue Narae, joka kulkee nopeinta reittiä mantereen ja Jejun välillä, pystyy kuljettamaan 570 matkustajaa ja 63 autoa. Hanil Car Ferry 1 on suurempi, perinteisempi risteilyalus, jolle mahtuu 1 000 matkustajaa ja yli 100 autoa.

Tarkastele Hanil Express -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Hanil Express -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Hanil Expressiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Hanil Express matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.