Hansa Destinations
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Hansa Destinations

Hansa Destinations tarjoaa yhden lauttareitin Ruotsin Nynäshamnin ja Saksan Rostockin välillä kuljettaen matkustajia ja rahtia.

Jotkut purjehdukset pysähtyvät Visbyn saarella, katso tällä vaihtoehdolla liikennöivien lauttojen aikataulut. Hansa Destinations mahdollistaa ympäristöystävällisen tavaraliikenteen siirtymisen tätä reittiä pitkin, ja kapasiteetti on yli 75 000 kuorma-autoa vuodessa.

Tällä reitillä liikennöivä alus on M/S Drotten. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita lautalle ja voit varata lemmikkiystävällisen hytin. Sähköauton matkustajat voivat ladata autonsa Nynäshamin terminaalissa, ei turvallisuussyistä laivalla.

Osoitteesta directferries.fi löydät Hansa Destinations aikataulut sekä hinnat ja voit varata Hansa Destinations lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Hansa Destinations vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.