Helgoline
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Helgoline

Helgoline on Saksalainen lauttaoperaattori pienessä Heligolandin saaristossa, joka sijaitsee Hampurin ja Cuxhavenin yhdistävässä Helgolandin lahdessa kaakkois Pohjanmerellä.

Mahtaillen uudella, ultra-modernilla katamaraanilla vuodesta 2018, Helgoline on noussut Saksan avomeren saariston lauttaliikenteen johtajaksi. Laivassa on kaksi suurta kantta, jotka kantavat jopa 692 matkustajaa. Lisäksi laivasta löytyy 228 neliökilometrin aurinkokansi sekä suuria VIP-parvekkeita. Istumapaikkojen määrä on myös laajentunut 20 prosentilla laivan edeltävästä versiosta nimeltä Halunder Jet. Parhaimmat panoraamiset näkymät Elbe-joesta ja ympäröivästä saaristosta näet laivan yläkannelta, joten varmista, että käyt siellä matkasi aikana.

Koska asiakkaiden turvallisuus ja mukavuus on Helgolinelle on äärimmäisen tärkeää, se on valmistettu kaikista uusimmalla saatavilla olevalla teknologialla, mukaan lukien huippuluokan oskillaattori ohjelmistolla.

Nämä kätevät toiminnot mahdollistavat sulavan seilailun Pohjanmeren varrella jopa silloin kun laiva liikkuu mahtavalla 35 solmun nopeudella. Mitä tulee matkustuselämykseen, jokaisella matkustajalla on istuimessaan USB-portti, saatavissa on purtavaa ja virvoikkeita ja erinomaiset liikkumismahdollisuudet sekä kokenutta henkilökuntaa valmiina auttamaan asiassa kuin asiassa.

Tarkastele Helgoline -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Helgoline -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Helgolineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.