High Jet
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

High Jet

High Jet on yksi Egyptin johtavista matkustajankuljetusyrityksistä, joka on erikoistunut lauttayhteyksiin Sharm el-Sheikin ja Hurghadan kuuluisien rantalomakohteiden välillä.

Merenkululla on tärkeä rooli Egyptin taloudessa. High Jet singahti syntyessään alan kärkipäähän modernien lauttojensa ja jatkuvasti korkea laatuisen, täsmällisen palvelunsa ansiosta.

High Jet on menestyksensä velkaa suurelle La Pespes-katamaraanilleen, joka kiitää 50 merimailin matkan noin kahdessa tunnissa. Matkaan menisi autolla jopa kymmenen tuntia. La pespes noudattaa myös Kansainvälisen merenkulkujärjestön turvallisuusvaatimuksia, ja on egyptiläisten merenkulkuviranomaisten täysin serfitioima. Tilojen puolesta lautalta löytyy mukavia istuimia, ilmastointi, hyvin varustettu kahvila ja televisioita.

Ei siis liene ihme miksi High Jet on paras tapa matkustaa Hurghadan ja Sharm el-Sheikin välillä. Nämä kaksi Egyptin suosituimmista turistikohteista tunnetaan kauniista koralliriutoistaan ja ylellisistä hotelleistaan.

Tarkastele High Jet -aikatauluja sekä hintoja ja varaa High Jet -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme High Jetiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.