Inter Shipping
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Inter Shipping

Vuonna 2012 perustettu Inter Shipping on suhteellisen nuori marokkolainen lauttayhtiö, joka kulkee Gibraltarin salmella Espanjan ja Marokon väliä.

Yhtiö tarjoaa maanosien välisiä reittejä Algecirasista ja Tarifasta Tangier Mediin ja Tangieriin. Matka kestää vain tunnin, ja päivittäin on useita lähtöjä. Inter Shippingillä matkustaminen on siis hyvä tapa hyppiä kahden valtion välillä, ottaen huomioon lähtöjen tiheyden ja modernin laivueen luotettavuuden, joista uusin, Nova Star-alus, rakennettiin vuonna 2011.

Inter Shippingin lautat pystyvät tekemään ylityksiä lyhyessä ajassa nopeuksiensa ansiosta. Maria Dolores, Detroit Jet ja Amman pystyvät kulkemaan 35 solmun nopeudella. Nuorin laiva, Nova Star, matkaa 20 solmun vauhdilla, mutta kuljettaa eniten matkustajia. Kyytiin mahtuu 1 212 matkustajaa ja 450 ajoneuvoa. Suurimpana ja eniten käytettynä lauttana Nova Starilta löytyy kaksi ravintolaa, tax free-kauppoja, kylpylä ja 163 hyttiä.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Inter Shipping -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Inter Shipping -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.