irish_ferries_oscar_wilde

Oscar Wilde

Irish Ferries ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Irish Ferries eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Oscar Wilde on yksi ylellisimmistä laivoista, joka kulkee Irlannin ja Ranskan välillä, ja sen valoisat ilmavat hytit, tyylikkäät oleskelutilat, laaja viihdevalikoima ja ruokailupaikat, tuovat suuren määrän mukavuutta. Siitä hetkestä lähtien kun astut laivaan tulet arvostamaan sen ylellisyyttä ja tulet olemaan vaikuttunut siitä mitä laivalla on tarjota.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on tarjolla valikoima hyttejä; kaikki on ilmastoituja, kylpyhuoneella varustettuja, sijaitsevat merenpinnan yläpuolella ja ovat joko sisä- tai ulkohyttejä. Varattujen istuimien aulat ovat myös ilmastoituja ja kioskissa on saatavilla peittoja ja tyynyjä ilman lisämaksua ja matkatavaroiden säilytyslokeroita on myös saatavilla. Oleskelutiloihin pääsee hissillä ja portaita pitkin.

Ravintolat

Oscar Wilden lautalla ei ole pulaa paikoista, joissa voit syödä, juoda ja rentoutua. Nauti panoraamanäkymistä siemaillen lempijuomaasi Merrion Loungessa tai suuntaa tilavaan Gaiety Lounge baariin laivan takaosaan, joka on rento ja viihtyisä ympäristö, kesäkaudella siellä on elävää viihdettä moneen makuun – täydellinen paikka illallisen jälkeiselle drinkille. Jos etsit paikkaa, jossa voit nauttia hiljaisen drinkin tai edes tuopin, ehkä hieman pianomusiikkia, sitten Oscar Piano Bar on tervetullut piilopaikka.

Jos haluat laajan ja monipuolisen menun rennossa tunnelmassa, Left Bank Brasserie tarjoaa hintansa arvoista ruokaa, ja mahdollisuuden ruokailla rauhassa. Jos haluat jotain erilaista, mutta herkullista, kokeile Steakhousea, joka tarjoaa todellisen valikoiman erinomaisia tex-mex- ja pihviruokia hyvin rennossa ympäristössä. Nimetty Normandiassa olevan merenrantakaupungin Berneval-Sur-Merin mukaan, Bernevalin ravintola tarjoaa hyvää ruokaa, palvelua ja hienoja ranskalaisia viinejä yhtessä tavalla, joka virkistää makuaistejasi. Vaihtoehtoisesti voit suunnata Café Lafayetteen ja valita monenlaisia voileipiä, sämpylöitä ja virvokkeita.

Ostokset

Myymälä tarjoaa matkustajille mahdollisuuden ostaa lahjoja ja matkamuistoja ystäville ja perheelle. Voit poimia joitakin hyviä tarjouksia hajuvesistä, muotivaatteista ja elektronisista laitteista.

Muut palvelut

Muita palveluja ovat kaksi elokuvateatteria, kampaamo, kauneussalonki ja Wi-Fi (ei ilmainen). Kesäkaudella laivalla oleva viihdyttäjäseurue esittää myös kabareeta.

Matkalla lasten kanssa

Oscar Wilde on lapsiystävällinen. Happy Prince Play Area on säädetty niin, että nuoremmat voivat viihtyä elokuvien ja pelien parissa tai yksinkertaisesti leikkimällä keskenään.

Liikuntarajoitteiset

Laiva on pyörätuoliystävällinen ja siellä on erityisesti suunniteltuja hyttejä saatavilla.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Oscar Wilde oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Oscar Wilde laivalla

irish_ferries_oscar_wilde_2_bed_cabin irish_ferries_oscar_wilde_4_bed_cabin irish_ferries_oscar_wilde_cabin irish_ferries_oscar_wilde_cabin_facilities irish_ferries_oscar_wilde_cafe_lafayette irish_ferries_oscar_wilde_cafe_lafayette_2 irish_ferries_oscar_wilde_gaiety_lounge irish_ferries_oscar_wilde_gaiety_lounge_2 irish_ferries_oscar_wilde_merion_lounge irish_ferries_oscar_wilde_merion_lounge_2 irish_ferries_oscar_wilde_merion_lounge_3 irish_ferries_oscar_wilde_piano_bar irish_ferries_oscar_wilde_reception irish_ferries_oscar_wilde_the_berneval

Operaattorin Irish Ferries muita laivoja

Oscar Wilde arvostelut

3.4
/5:sta

0% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:1.0
 • Henkilökunta:5.0
 • Ateriapalvelut:1.0
 • Täsmällisyys:5.0
 • Puhtaus:5.0
 • "Varatut istumapaikat"

  Varasin istuimen hytin sijasta (varausmaksu oli paljon verrattuna että istuimet eivät olleet varattuja, nopeat syövät hitaat -periaate!), istuimet ovat vanhoja, hieman epämukavia, eivät sovellu nukkumiseen, huoneessa ei ole muuta kuin istuimet ja tekovalvontakamera! Säilytyslokerot maksavat maltaita, suihku on vessoissa. 1 suihku, vessoja käyttää elokuvassa kävijät joten suihkun jälkeen kun lähdet vessasta sinun täytyy kulkea lippuluukun läpi käytävää pitkin huoneeseen. Pointtina on, että et voi vain kietoutua pyyhkeeseen vaan sinun täytyy pukeutua kummallekin matkalle! En löytänyt TV-huonetta? Ruoka ja juoma oli tosi kallista. Kaikkiaan henkilökunta oli ystävällinen ja ammattimainen ja laiva oli puhdas, ei tv:tä tai viihdettä ja vanhat pappaistuimet, wifi saatavilla vain joissain osissa laivaa, ei istuimien alueella, ja virvokkeiden hinta olivat negatiivisia.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Ei

  Anonyymi arvioi matkustettuaan operaattorin Irish Ferries laivalla Oscar Wilde

  Lue lisää Näytä vähemmän