Ishigaki Dream Tours
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours on japanilainen lauttayhtiö, joka toimii Okinawan prefektuurin pienellä Yaeyamas-saaristolla. Se yhdistää Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki ja Hatoma saaret.

Ishigaki Dream Tours toimii yli 200 neliömetrin alueella käyttäen nopeita lauttojaan. Kaikki lautat on varustettu uuden sukupolven teknologialla ja ilmastoinnilla, ja ne on suunniteltu vähentämään meripahoinvointia. Ishigaki Dream Tours on myös Liikenne- ja Turismiministeriön valtoittama, joten sulava ja turvallinen matka on taattu.

Yaeyamas-saaret kuuluvat Japanin hienoimpiin ominaisuuksiin. Saaristolta löytyy loistavaa snorklausta ja joitain maan viimeisimmistä koskemattomista trooppisista viidakoista ja mangroveista Kravun kääntöpiirin läheisyyden ansiosta. Siellä on myös ainutlaatuisia rantoja, joita ympäröivissä vesissä asustaa muun muassa delfiinejä, merikilpikonnia ja paholaisrauskuja. On siis helppo ymmärtää, miksi saaristo on niin suosittu.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Ishigaki Dream Toursin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.