Isles Of Scilly Travel
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Isles Of Scilly Travel

Isles of Scilly Travel palvelee Lounais-Englannin Cornwallin Penzance-sataman ja Scillynsaariin kuuluvan St Mary-saaren samannimisen sataman välillä.

Isles of Scilly Travel perustettiin vuonna 1920 säännölliseksi kauppareitiksi manner-Englannin ja saariston välille. Nyt, melkein vuosisadan jälkeen, palvelu kulkee päivittäin maaliskuusta marrakuuhun, ylittäen 45 kilometrin matkan alle kolmessa tunnissa.

Väliä kulkeva Scillonian III-lautta on ollut toiminnassa 70-luvun lopulta lähtien. Laivalle mahtuu 485 matkustajaa, ja se sisältää kaksi kahvila-baaria, jotka tarjoavat naposteltavan lisäksi sekä kuumia että kylmiä juomia, alkoholia ja virvoitusjuomia. Matkan aikana voi myös nähdä delfiinejä, ja tietysti ihailla Cornwallin näyttävää rannikkoa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Isles Of Scilly Travel aikataulut sekä hinnat ja voit varata Isles Of Scilly Travel lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Isles Of Scilly Travel vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Isles Of Scilly Travel matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.