Jersey
Carteret
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Jersey satamaan Carteret

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey Carteret. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Jersey Carteret matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Jersey - Carteret?

Lautan ylitysaika Jersey - Carteret on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Jersey - Carteret?

Jersey to Carteret lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Jersey - Carteret on 137 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Jersey - Carteret?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Jersey to Carteret ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Jersey - Carteret?

Varaa lautat reitiltä Jersey kohteeseen Carteret tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Carteret?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Carteret
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Jersey - Carteret?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Jersey - Carteret?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Jersey ja Carteret välillä?

Etäisyys Jersey ja Carteret välillä on noin 22 meripeninkulmaa.

Jersey opas

St Helier on Jerseyn saaren pääkaupunki. Saari on suurin kanaalin saarista, jotka sijaitsevat Englannin kanavalla. Jerseyllä on erillinen suhde British Crown muista Crownista riippuvaisista Guernseyn ja Isle of Manin saarista. Se ei kuulu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja sillä on kansainvälinen identiteetti erillään Britanniasta, mutta UK:lla on perustuslain mukaan vastuu Jerseyn puolustuksesta. Jersey Museum and Art Gallery on suosittu kohde vierailijoille St Helieriessä. Museo kertoo Jerseyn historian neoliittisesta ajasta nykypäivään. Vierailijat voivat nähdä saaren hienoimpia aarteita esillä, sekä korvaamattoman pronssikauden kultaisen vääntömomentin ja Millaisin kuuluisan muotokuvan ”Lillie Langtry”. Jos haluat jotain hieman rentouttavampaa niin miksi et viettäisi päivää yhdellä Jerseyn ihanista rannoista, tai yhdessä St Helierin monista kahviloista, baareista ja ravintoloista.

Jerseyn satama sijaitsee eteläpäässä saaren pääkaupungissa St Helierissä St Aubinin lahdella. Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


Carteret opas

Carteret on satamakaupunki ja suosittu lomakohde luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on historiaa roomalaiseen aikaan asti. Barnevillen kylässä, kirkon takana, Motte-ja-Bailey linna oli nimeltään "Malletin kumpu" Mallet de Carteretin ja Barnevillen sukunimien mukaan. Neliönmuotoisen kirkon kellotornissa on soikeita kaaria, ja se oli Englannin piirittämä syyskuussa 1499. Modernista kaupungista tuli suosittu matkailukohde myöhässä 1800- ja 1900–luvuilla, jolloin se luokiteltiin turistikaupungiksi.

Carteretin satama on nykyään Barneville-Carteretin satama. Lempinimeltään se on "port of isles", sillä se sijaitsee Gerfleur joen oikealla rannalla, Cape Carteretin päädyssä. Suuri laituri ja pato valmistuivat vuonna 1880, seuraavana vuonna lautta alkoi kulkemaan Jerseyyn. Vuonna 1945 pieni satama, jota käytettiin kalastajien suojana kevättulvissa, laajennettiin amerikkalaisten insinöörien avulla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 18:30 19:50 1 tunti 20 minuuttia Mon, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.