COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Carteret on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Ranska lautat sivullamme.

Jersey - Carteret lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Jersey satamaan Carteret

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey Carteret. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Jersey Carteret matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


Carteret opas

Carteret on satamakaupunki ja suosittu lomakohde luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on historiaa roomalaiseen aikaan asti. Barnevillen kylässä, kirkon takana, Motte-ja-Bailey linna oli nimeltään "Malletin kumpu" Mallet de Carteretin ja Barnevillen sukunimien mukaan. Neliönmuotoisen kirkon kellotornissa on soikeita kaaria, ja se oli Englannin piirittämä syyskuussa 1499. Modernista kaupungista tuli suosittu matkailukohde myöhässä 1800- ja 1900–luvuilla, jolloin se luokiteltiin turistikaupungiksi.

Carteretin satama on nykyään Barneville-Carteretin satama. Lempinimeltään se on "port of isles", sillä se sijaitsee Gerfleur joen oikealla rannalla, Cape Carteretin päädyssä. Suuri laituri ja pato valmistuivat vuonna 1880, seuraavana vuonna lautta alkoi kulkemaan Jerseyyn. Vuonna 1945 pieni satama, jota käytettiin kalastajien suojana kevättulvissa, laajennettiin amerikkalaisten insinöörien avulla.