Joy Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Joy Lines

Nyt jo useita vuosia liikennöinyt Joy Lines Fast Ferry, aiemmin nimeltään Sarris Cruises & Lines Fast Ferry, on yksi Albanian tärkeimmistä lauttaoperaattoreista, ja se oli myös ensimmäinen lauttayhtiö, joka toi paljon kaivatun lauttayhteyden Kreikan ja Albanian välille.

Joy Linesillä on vahva historia erinomaisen asiakaspalvelun saralla sekä vahva halu varmistaa, että asiakaspalvelu on jokaisella matkallasi huipussaan, joten Joy Lines toivottaa tervetulleeksi paitsi sinut, myös lemmikkieläimesi. Lämmin vastaanotto joka käänteessä ja henkilökunta, joka on aina valmis auttamaan, tarjoavat sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lauttamatkasta tietäen, että kaikki mitä voit tarvita on saatavilla.

Molemmat Joy Linesin laivoista ovat uusimpia malleja, jotka kuljettavat sekä matkustajia että autoja ja tarjoavat sinulle miellyttävän lauttakokemuksen. Saranda Expressiin mahtuu 250 ihmistä ja 10 autoa, istumapaikkoja on sekä sisällä että ulkona ja lautalta löytyy myös täysin varusteltu kahvila. Pienempääin Ilidaan mahtuu 120 matkustajaa, ja sen sisältä löytyvillä istumapaikoilla voit istua ja nauttia lauttamatkasta.

Osoitteesta directferries.fi löydät Sarris Cruisesin aikataulut ja hinnat ja voit varata lippuja Sarris Cruisesin lautoille. Jos mahdollista, vertailemme myös Sarris Cruisesia vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Joy Lines -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Joy Lines -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Joy Lines kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.