Kea
Ateena (Lavrio)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kea satamaan Ateena (Lavrio)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Kea Ateena (Lavrio), jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 2 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko, Triton Ferries 1 kertaa päivä & Magic Sea Ferries kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 12 viikko reitillä Kea Ateena (Lavrio) ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kea - Lavrio?

Lautan ylitysaika Kea - Lavrio on noin 48m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kea - Lavrio?

Kea to Lavrio lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kea - Lavrio on 61 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kea - Lavrio?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Kea ja Lavrio välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Triton Ferries
  • Magic Sea Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Kea - Lavrio?

Varaa lautat reitiltä Kea kohteeseen Lavrio tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kea ja Lavrio välillä?

Etäisyys Kea ja Lavrio välillä on noin 15 meripeninkulmaa.

Kea opas

Kea on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saaren tärkeimmät kylät ovat Korissia ja Vourkari. Kea on noin 20 km päässä Cape Souniosta ja 60 km kaakkoon Ateenasta. Se ei ole erityisen suuri saari, se on 9 km leveä ja 19 km pitkä. Viehättävä Korissian satama on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä saarella sen valkoisine taloineen ja niiden värikkäine kattoineen, emalitehtaineen, mutkailevine mukulakivikujineen ja luonnonkauniine kirkkoineen. Korissian pienessä satamassa lepäilee valkovatsa-aratteja ja kalastusaluksia.

Saari on kuuluisa sukeltamisesta sen kristallin kirkkaissa vesissä, joissa on erinomainen näkyvyys ja rikas merenelämä. Veden lämpötila vaihtelee 20–26 asteen välillä. Kohokohta virkistyssukeltajille on höyrylaivan hylky Patris, joka upposi vuonna 1868. Maailmankuulu hylky HMS Britannic, Titanicin sisaralus, sijaitsee 1,5 merimailin päässä rannasta ja se on kohde Tec sukeltajille, koska hylky on noin 120 metrin syvyydessä.


Ateena (Lavrio) opas

Kreikan kaupunki Lavrio, Attikan niemimaan kärjessä, ei ole näkyvästi esillä monissa opaskirjoissa Kreikasta, vaikka sillä on maan vanhin ja suurin antiikin amfiteatteri ja salaperäinen jättiläisen reikä, joka olisi vetovoima Fortianseille ja niille, jotka etsivät selittämättömiä ilmiöitä, jos he tiesivät siitä. Alue on tunnettu sen teollisuuden ja kaivostoiminnan muinaisilta ajoilta. Läheiseltä Sounionilta jättimiäsen Poseidonin temppelin sarakkeet kaivettiin ylös. Kaupungilla on myös hopeakaivoksia jotka juontavat juurensa esihistoriasta.

Lavrion satamalla on vähemmän merkitystä kuin Piraeuksen, mutta se on erittäin tärkeä Attican alueen kehitykselle. Lavrion satama isännöi matkustaja-aluksia, kaupallisia laivoja, jahteja ja kalastusaluksia. Sijaintinsa vuoksi lautat, jotka lähtevät Lavrion satamasta saapuvat nopeammin perille Kykladien saarille ja itäisen Egeanmeren saarille, mikä tekee matkasta paljon kätevämmän kuin matkustamisen toisesta satamasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Triton Ferries 07:00 08:00 1 tunti Ti
Triton Ferries 10:45 11:45 1 tunti La
Hellenic Seaways 11:15 12:15 1 tunti Ti
Triton Ferries 14:00 15:00 1 tunti Ti, Ke, To
Hellenic Seaways 14:20 15:20 1 tunti Pe
Triton Ferries 15:30 16:30 1 tunti Sun
Magic Sea Ferries 18:25 19:05 40 minuuttia Sun
Triton Ferries 18:30 19:30 1 tunti Ti
Magic Sea Ferries 18:45 19:25 40 minuuttia Pe
Triton Ferries 19:00 20:00 1 tunti To, Sun
Triton Ferries 19:30 20:30 1 tunti Mon
Triton Ferries 20:00 21:00 1 tunti Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.