Kefalonian Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Kefalonian Lines

Kefalonian Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka pyörittää lauttareittiä Kefalonian ja Zakunthoksen saarten ja mantereen Poros-sataman välillä Joonianmerellä.

Vuonna 2013 perustettu yritys toimii manner-Kreikan ja kauniiden Jooniansaarten välisenä siltana. Kefalonia Lines tarjoaa tunnin kestäviä matkoja neljä kertaa päivässä. Yhtiön lippulaiva, F/B Nissos Kefalonia, entisöitiin vastikään. Kefalonia Lines pyrkii tarjoamaan korkea laatuista palvelua Kefalonialaisille, unelmanaan paikka saaren lauttaliikenteen markkinajohtajien joukossa.

F/B Nissos Kefalonia, joka on Kefalonian suosituin lautta, on 123 metriä pitkä, ja kiitää 22 solmun nopeudella. Lautan kaupoista löytyy laaja valikoima tuotteita, kun taas ravintoloista ja baareista löytyy vaikuttava määrä paikallisia välipaloja ja aterioita. F/B Zakynthos I, joka on hiukan pienempi, on kestänyt saaren pitkän historian läpi. Lautta on auttanut saaren turismin kasvua vuodesta 1991 saakka.

Osoitteesta directferries.fi löydät Kefalonian Lines aikataulut sekä hinnat ja voit varata Kefalonian Lines lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Kefalonian Lines vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Kefalonian Lines matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.