COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kobee

Kobee on nopea kantosiipialus, jota liikennöi etelä-korealainen Miraejet-lauttayhtiö. Lautta purjehtii Etelä-Korean Busanin ja Japanin Fukuokan välillä.

Kobee yhdistää Busanin sataman Fukuokan Hakataan noin kolmessa tunnissa, ja tarjoaa lentämistä halvemman, kätevän tavan matkustaa Etelä-Korean ja Japanin välillä. Se on myös paljon nopeampi tapa kulkea kuin Siperian, Mantšurian tai Mongolian junat, joilla matka kestää yleensä parin tunnin sijaan pari päivää.

Kobeelta löytyy oleskelualueita mukavilla istuimilla kahdelta eri kerrokselta, vessoja, säilytystilaa matkatavaroille, suuria ikkunoita sekä tax free-kauppa, jossa on tarjolla valikoiman tuotteita, kuten juomia, naposteltavaa ja kosmetiikkaa. Vilttejä, sanomalehtiä ja aikakausilehtiä saa pyytämällä.

Kobee tarjoaa edullisen, nopean, turvallisen ja mukavan kokemuksen koko matkan ajan, ja ylittää odotuksesi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Kobee -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Kobee matkassa

Operaattorin Kobee kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit