Lautta satamasta Kos satamaan Turgutreis

Dodekanesian saaret ja Turkki yhdistyvät reitillä Kos Turgutreis, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Bodrum Express -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Dentur Avrasya reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Kos Turgutreis kohteiden Dodekanesian saaret ja Turkki välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Kos - Turgutreis lauttaoperaattorit

  • Bodrum Express
    • 7 lähtöä viikoittain 30 min
    • Etsi hinta
  • Dentur Avrasya
    • 7 lähtöä viikoittain 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Kos Turgutreis

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Kos opas

Kos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Dodekanesian saariryhmässä. Kos sijaitsee 4 km päässä Turkin Bodrumin rannikolta ja se on noin 40 km pitkä ja 8 km leveä. Saaren tärkeimmän kaupungin ja sataman, jota kutsutaan myös Kosiksi, lisäksi tärkeimmät kylät ovat Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari ja Pyli. Pienemmät ovat Zia, Zipari, Platani, Lagoudi ja Asfendiou. Kos on erittäin suosittu lomakohde ja Kos Townilla on vilkas keskusta, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja, baareja ja klubeja. Kävijät löytävät lähes kaiken, turkiksesta keramiikkaan, nahkatuotteista koruihin ja kenkiin ja vaatteista kirjoihin, matkamuistoista ja rantatavaroihin. Kaikkein suosituimmat merenrantalomakohteet tarjoavat myös useita pieniä kauppoja, jotka myyvät lähinnä käsintehtyjä tuotteita, kuten käsitöitä ja keramiikkaa, sekä perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten timjamia, hunajaa, makeisia, yrttejä, mausteita ja viiniä.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.