Kume Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Kume Line

Kume Line on Okinawan Nahasta käsin toimiva japanilainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttareittejä länsirannikolla sijaitsevien Kumejiman ja Tonakin saarille.

Seiji Toubaru perusti Kume Linen vuonna 1950, joten yhtiöllä on yli 70 vuoden kokemus laivakuljetusalalta. Matkustajapalvelut, jolle tuotiin tietoa ja kokemusta, aloitettiin seitsemän vuotta myöhemmin. Yhtiöstä on tullut yksi Okinawan arvovaltaisimmista lauttayhtiöistä.

Vaikka Kume Linen laivueeseen kuuluukin vain kaksi lauttaa, yhtiön aikataulu on laaja ja käytännöllinen. Lautat yhdistävät mantereen maakunnan sen kahteen suosituimpaan ja kauneimpaan saareen. Suurempi ja nopeampi laiva on nimeltään Ryukyu, ja pystyy kuljettamaan 350 matkustajaa 19 solmun nopeudella. New Kume Shimalle taas mahtuu 337 ihmistä, ja se kulkee 16 solmun vauhdilla. Lautat on sisustettu paljon alueen muita lauttoja paremmin. Sisältä löytyy huipputeknologisia mukavuuksia, ylellisiä istuimia ja suuria viihdetiloja.

Osoitteesta directferries.fi löydät Kume Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata Kume Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Kume Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.