Kyllini
Ithaka
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kyllini satamaan Ithaka

Kreikka ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Kyllini Ithaka. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Kefalonian Lines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 55 minuuttia.

Kyllini Ithaka matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Jooniansaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kyllini - Ithaka?

Lautan ylitysaika Kyllini - Ithaka on noin 1h 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kyllini - Ithaka?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Kyllini to Ithaka ja tämä on
  • Kefalonian Lines

Miten voin varata lauttalippuja Kyllini - Ithaka?

Varaa lautat reitiltä Kyllini kohteeseen Ithaka tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Kyllini opas

Kyllini on satamakaupunki joka sijaitsee Kastro-Kyllinin alueella Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Joonianmeren rannikolla ja on 11 km länteen Andravidasta, 28 km koilliseen Zakynthoksesta ja 39 km luoteeseen Pyrgoksesta. Ympäröivä alue Fournia Beach Kyllini on kaunis ranta jossa on kultaista hiekkaa ja monet kävijät hyödyntävät Kyllinin luonnonkylpylät. Kaupunki on noin 40 minuutin ajomatkan päässä antiikin Olympiasta ja siellä sijaitsee Chlemoutsin linna, joka koostuu kuusikulmaisesta päälinnasta sekä sisäpihasta. Linna on suojattu ympäröivältä alueelta sen muureilla, joilla on torneja pitkin sen pituutta.

Kaupungin satamasta on useita lauttayhteyksiä Zakynthokselle, Kefaloniaan, Argostoliin, Porokseen, Ithakaan ja Samille.


Ithaka opas

Kuuluisa ympäri maailmaa myyttisenä Odysseuksen saarena, Kreikan saari Ithaca hurmaa kävijät sen rennolla tunnulla, sen sinivihreillä vesillä ja sen meiningillä. Saari sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Jooniansaarten ryhmää. Ithaca on pieni saari joka on ihanteellinen perheille ja romanttisille pareille. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, kävele pitkin patikointipolkua, syö kala-aterian tavernassa tai vain rentoudu ja katsele paikallisten menoa heidän päivittäisessä elämässään. Päivisin nauti kuumasta auringosta ja kirkkaista vesistä, kun taas iltaisin kävelle pitkin rantakatua Vathyniä ja rentoudu juoman äärellä. Filiatro, Sarakiniko ja Agios Ioannis ovat uskomattomia rantoja saarella, vaikka siellä on muitakin, enemmän eristäytyneitä lahtia täynnä Jännitystä.

Saarelta lautat kuklevat Kefaloniaan, Astakokseen ja Patrakseen.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.