Kythnos
Ateena (Lavrio)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kythnos satamaan Ateena (Lavrio)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Kythnos Ateena (Lavrio), jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 2 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko, Triton Ferries 3 kertaa viikko & Magic Sea Ferries kulkee reittiä jopa 4 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 9 viikko reitillä Kythnos Ateena (Lavrio) ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Kythnos satamaan Ateena (Lavrio)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kythnos - Lavrio?

Lautan ylitysaika Kythnos - Lavrio on noin 1h 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kythnos - Lavrio?

Kythnos to Lavrio lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kythnos - Lavrio on 51 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kythnos - Lavrio?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Kythnos ja Lavrio välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Triton Ferries
  • Magic Sea Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Kythnos - Lavrio?

Varaa lautat reitiltä Kythnos kohteeseen Lavrio tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kythnos ja Lavrio välillä?

Etäisyys Kythnos ja Lavrio välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Kythnos opas

Kythnos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Länsi-Kykladien saariryhmässä saarten Kea ja Serifoksen välissä, noin 100 km päässä Piraeuksen satamasta. Saari on melko pieni, sen kokonaispinta-ala on noin 100 km2, rantaviivaa sillä on noin 100 km. Saarella on noin 70 rantaa, vaikka monet niistä ovat maitse saavuttamattomissa. Saarella on kaksi kylää, Messaria tai Kythnos, tunnetaan paikallisesti nimeää Chora, ja Dryopis tai Dryopida, joka tunnetaan myös nimellä Choriossa. Molemmat kylät ovat tunnettuja niiden mutkaisista ja jyrkistä kaduista, jotka ovat liian kapeita ajoneuvoliikenteelle. Kylät ovat hyvin viehättävä, mutta edustavat eri arkkitehtuurisia tyylejä. Chorassa on enemmän typillisiä Kykladien tasakattoja, kun Dryopidan katot ovat vinot ja laatoitettu. Chorassa on myös suuri Kreikan ortodoksinen kirkko.

Kythnokseen pääsee lautalla joko Piraeuksen tai Lavrion satamasta. Matka Pireuksesta kestää noin 3 tuntia tavanomaisella lautalla ja noin tunnin nopealla lautalla. Matka Kythnoksen satamasta Lavrioon kestää noin 2 tuntia. Kythnos on liitettynä myös meritse saarille Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros ja Kea.


Ateena (Lavrio) opas

Kreikan kaupunki Lavrio, Attikan niemimaan kärjessä, ei ole näkyvästi esillä monissa opaskirjoissa Kreikasta, vaikka sillä on maan vanhin ja suurin antiikin amfiteatteri ja salaperäinen jättiläisen reikä, joka olisi vetovoima Fortianseille ja niille, jotka etsivät selittämättömiä ilmiöitä, jos he tiesivät siitä. Alue on tunnettu sen teollisuuden ja kaivostoiminnan muinaisilta ajoilta. Läheiseltä Sounionilta jättimiäsen Poseidonin temppelin sarakkeet kaivettiin ylös. Kaupungilla on myös hopeakaivoksia jotka juontavat juurensa esihistoriasta.

Lavrion satamalla on vähemmän merkitystä kuin Piraeuksen, mutta se on erittäin tärkeä Attican alueen kehitykselle. Lavrion satama isännöi matkustaja-aluksia, kaupallisia laivoja, jahteja ja kalastusaluksia. Sijaintinsa vuoksi lautat, jotka lähtevät Lavrion satamasta saapuvat nopeammin perille Kykladien saarille ja itäisen Egeanmeren saarille, mikä tekee matkasta paljon kätevämmän kuin matkustamisen toisesta satamasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 09:40 12:15 2 tuntia 35 minuuttia Ti
Hellenic Seaways 12:50 15:20 2 tuntia 30 minuuttia Pe
Triton Ferries 15:00 16:45 1 tunti 45 minuuttia Mon
Triton Ferries 15:30 17:15 1 tunti 45 minuuttia Pe, La
Magic Sea Ferries 17:30 19:05 1 tunti 35 minuuttia Sun
Magic Sea Ferries 18:10 19:15 1 tunti 5 minuuttia Mon, La
Triton Ferries 18:30 20:15 1 tunti 45 minuuttia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.