Vertaile lauttoja maasta Australia maahan Tasmania
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Australia

Australia koostuu itse mantereesta, Tansmanian saaresta sekä lukuisista pienemmistä saarista.

Australia on kooltaan kuudenneksi suurin maailmassa vaikka väkiluku on melko pieni. Maa on yksi maailman urbanisoituneimmista kuuluisilla turistien suosituilla Sydneyn, Melbournen ja Perthin kaupungeilla. Vierailijoita houkuttelee myös moderniuden lisäksi ainutlaatuinen luonto ja villieläimet sekä monipuoliset maisemat.

Tietoa maasta Tasmania

Tasmania, tai "Tassie", kuten se tunnetaan paikallisesti sijaitsee noin 240km manner-Australiasta kaakkoon ja siellä asuu noin puoli miljoonaa ihmistä.

Tasmania on luonnonvaraisten ja kauniiden maisemien saari, jossa on ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä. Saarella on rento elämäntapa, ihanaa viiniä ja ruokaa ja piinaava historia joka näkyy mahtavilla vankiaikakauden raunioilla.

Tasmania on myös Australian pienin valtio ja maantieteellisesti monipuolisin, yli 40 prosenttia Tasmaniasta on julistettu kansallispuistoksi ja maailmanperintökohteeksi.

Joten ei ole väliä mihin menet Tasmaniassa, pysytkö yhdessä paikassa vai kierrätkö koko saaren, me tiedämme että olet ilahtunut siitä mitä löydät ja yllätyt siitä, kuinka iso Tasmania todella onkaan.

Tasmaniaan pääsy meritse on suhteellisen yksinkertaista ja stressitöntä. Laivat lähtevät Melbournen satamasta manner-Australiasta ja rantautuvat Esplanadille East-Devonportissa Tasmanian pohjoispuolella. Suosittu ylitys kulkee ympäri vuoden ja sitä hoitaa TT-Line niiden Spirit of Tasmania lautiolla.

Australia - Tasmania lautat

Asiakaspalvelu

CSBannerText