Vertaile lauttoja maasta Belgia maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Belgia

Belgia on monikielinen Pohjoiseurooppalainen maa joka on kulttuurillisesti monipuolinen vaikkakin monen matkustajan mielestä maassa ei ole sen ihmellisempiä nähtävyyksiä.

Sen väestö on jakautunut flaaminkielisiin (60%) ja ranskankielisiin valloneihin (40%), ja muutamiin saksankielisisiin alueisiin maan itäosissa. Myös osa Sakasan rajan läheisyydessä asuvista puhuu saksaa.

Belgian kolme aluetta ovat visuaalisesti hyvin erilaisia. Flaaminkieliset tai Flanders alue ulottuu maan Pohjoisosaan johon kuuluu Antwerpin, Ghentin, Leuven ja Brugesin kaupungit, kun taas Wallonin alue peittää maan eteläosan ja sen suurimpiin kaupunkeihin kuuluu Charleroi, Liege, Namur ja Mons. Nämä kaksi aluetta yhdistää maan pääkaupunki, Bryssel.

Belgiaan lähtee laivoja Englannin pohjoisosasta josta pääsee kätevästi ilman pitkiä automatkoja. Matkoja on tarjolla koko vuoden ympäri ja niitä operoi lukuisat laivayhtiöt. Englannin eteläosista lähtee laivoja Ostendista, mutta yhteydet ovat melko epäsäännöllisiä.

Jos matkustat Englannista, etenkin eteläosista, saattaa olla helpompaa matkata Belgiaan Ranskan tai Hollannin satamien kautta.

Tietoa maasta Englanti

Yhdistyneen kuningaskunnan sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan suurin maa, Englanti, vie noin kaksi kolmasosaa Iso-Britannian saaren pinta-alasta.

Aivan viimeaikoihin asti Englanti on nähnty lempeänä ja tarunhohtoisena maana, joka on jumittunut jonnekin 1930-luvulle. Se on ollut postitoimiston, maalaispubien ja pappiloiden kotiseutua. Nykyään Englanti tunnetaan paremmin loistavaa yöelämää ja nähtävyyksiä tarjoavista vilkkaista kaupungeistaan, ja niitä tasapainottavasta vehreästä ja viihtyisästä maaseudusta. Mielenkiintoisine kaupunkeineen ja kauniine maaseutuineen Englannilla on tarjottavaa joka makuun. Lontoon, Stratfordin, Gloucesterin ja Yorkin ohittamattomista nähtävyyksistä Newcastlen, Liverpoolin ja Manchesterin persoonallisiin iloihin Englannin kaupungit ovat elämää sykkiviä paikkoja, missä nostalgia kamppailee innovatiivisuuden henkeä vastaan.

Nauti Cotswoldsin kukkuloiden ja Yorkshire Dalesin ylänköalueen verrattomasta kauneudesta, mutta älä unohda Northumberlandin sivupolkuja ja kirkkojen kansoittamaa Lincolnshireä. Jos aikaa jää, jätä turistireitit taaksesi ja kuljeskele rauhaisalla maaseudulla, nauti perinteistä pintahiivaolutta maalaispubissa, vieraile perinteisellä kaupunkitorilla tai maistele Englannin uuden aallon viinejä ja kosmopoliittisen keittiön maailmanluokan antimia.

Tämän päivän Englanti on vieraanvarainen, ystävällinen, kiehtova ja hauska. Englannissa mahtipontiset seremoniat tasapainottavat englantilaisten omaperäisyyksiä ja avain hyväksyntään löytyy huumorintajusta.

Belgia - Englanti lautat

Asiakaspalvelu

CSBannerText