Dodekanesian saaret

Kuinka varaat lautan maasta Dodekanesian saaret maahan Kreeta

Maan Dodekanesian saaret ja maan Kreeta välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 5 satamat maassa Dodekanesian saaret ja sataman 2 satamat maassa Kreeta.

Lauttamatkoja on yhteensä 25 ylitystä joka viikko reiteillä 10 lauttareittiä, joita operoidaan 1 lauttayhtiö, mukaanlukien Anek Lines. Nopein ylitys kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia (Kasos - Sitia).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Dodekanesian saaret ja maan Kreeta välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Dodekanesian saaret Kreeta lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.