Vertaile lauttoja maasta Islanti maahan Flatey -saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Islanti

Islanti on suuri saari Pohjois-Atlantilla lähellä napapiiriä. Maan maisema on kesytön, karu ja värikäs mustine laavoineen, punaisine tulikivineen, kirkkaan sinisine geysireineen, jokineen, vesipuouksineen ja vehreine laaksoineen. Sen rannikkoa koristavat lukuisat lahdet ja vuonot. Islanti on yksi maailman vulkaanisesti aktiivisimmista maista. Etelä-Islannissa sijaitseva Hekla on purkautunut jopa 20 kertaa ja pappismiehet kutsuvatkin sitä Helvetin portiksi. Eikä ihme, sillä tunnelma Islannin kihisevien vuorten ympärillä todella on ylimaallinen.
Kuitenkin Islannin rannikoiden lomassa kaupungit, etenkin Reykjavik, kuhisevat eloisassa ilmapiirissä. Reykjavikkia ympäröi leveä lahti sekä vuoria. Alueen geotermiset kuumat lähteet tarjoavat kaupungille luonnollisen keskuslämmityksen ja saasteettoman ympäristön. Reykjavik on kiireinen kaupunki, jossa vanhanaikaiset puutalot yhdistyvät modernien rakennusten kanssa. Vaikka se on suhteellisen pieni pääkaupungiksi, Reykjavik on onnistunut luomaan kaupungille juhlakaupungin maineen jossa yökerhot ja baarit täyttyvät juhlivista paikallisista säännöllisesti.

Islanti - Flatey -saari lautat

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.