Ranska

Kuinka varaat lautan maasta Ranska maahan Alderney

Maiden Ranska ja Alderney välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Manche Iles Express. DieletteAlderney lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 55 minuuttia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Ranska maahan Alderney satamien Dielette ja Alderney välillä.

Ranska Alderney lauttakartta

Klikkaa karttaa

Ranska - Alderney lautat

Tietoa maasta Ranska:

Ranskaa on vaikea tiivistää - kuten Charles de Gaullekin sen sanoi: “kuinka kuvata maata, jolla on 365 eri juustoa?”
Jotain mahtavaa tässä maassa kuitenkin täytyy olla, kun se vetää puoleensa vuosi vuoden perään miljoonia frankofiilejä, jotka palaavat maistamaan ranskalaista elämäntapaa.

Ehkä Ranskan vetovoima on Pariisin tyylikkäissä bulevardeissa, Alppien kimmeltävissä laskettelurinteissä, auringossa kylpevissä viinitarhoissa ja auringonpaahtamissa uimarannoissa, tomuisissa kuulapeleissä tai tuntemattomassa kylässä nautituissa kahvissa ja croissanteissa? Tai ehkä Ranskassa viehättää kierros majesteettisessa Loiren-laaksossa, välimeren loistelias jetset-elämäntyyli tai rentouttava picnic Provencessa, missä ilma on sakeana villiyrttien ja laventelin tuoksua?
Älä myöskään unohda vähemmäntunnettuja seutuja, kuten Franche-Comtéa, Gasconya tai Berryä syvällä Ranskan vehreässä sydämessä. Näiden alueiden juuret ovat syvällä maassa, ja niiden uneliaat kylät tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden maistella maaseutu-Ranskan makeaa elämää.

Ranska todella on suurien vastakohtien maa, joka tarjoaa loputtoman valikoiman kiehtovia matkakohteita sekä maisemien, keittiön, ilmastojen ja ihmiskirjon rikkautta maustettuna poikkeuksellisella kulttuurisella perinnöllä.
On helppo ymmärtää miksi ranskalaiset pysyttelevät lomillaan kotimaisemissaan ja kutsuvat maataan osuvasti Kauniiksi Ranskaksi – La Belle France.

Tietoa maasta Alderney:

Alderney, Kanaalisaarista kolmanneksi suurin, on yksi harvoista Brittein saarista, joka on vielä koskematon, rauhallinen, luonnollinen ja täysin rentouttava saari.
Vain 2,4 kilometriä leveällä ja 5,6 kilometriä pitkällä Aldernyellä asuu noin 2000 vieraanvaraista asukasta. Kuten sen naapurit Guernsey ja Jersey, Alderney nauttii leudosta ilmastosta ja itsehallinnosta.
Huolimatta läheisyydestään manner-Ranskaan (13 km), Guernseyhin (37 km), Jerseyhin (48 km) ja Wightinsaareen (97 km), Alderney on onnistunut välttämään massaturismin.