Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Al Hoceima lauttasatamaan

  • Al Hoceima majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Al Hoceima lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Al Hoceima majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Al Hoceima lauttapalvelut

Al Hoceima opas

Al Hoceima opas

Al Hoceima on marokkolainen satama Välimeressä, ja se on Marokon Rif-seudun pääkaupunki. Pääsyy Al Hoceiman suuruuteen on turismi. Nykyään kaupunki on Melillasta matkustavien espanjalaisten, marokkolaisten ja eurooppalaisten charter-turistien suosiossa. Al Hoceima on suhteellisen nuori ja sen rakennukset samantapaisia kuin useimmissa muissa marokkolaiskaupungeissa, mutta kaupunkia ympäröivä luonto saa unohtamaan arkkitehtuurin. Plage Quemadan lisäksi kaupungin ympäriltä löytyy muutama ranta. Espanjalaiset valtasivat alueen itselleen Rifin sodan aikana, alkoivat kehittää Al Hoceimaa 1925 ja nimesivät sen paikalle rantautuneen kenraalinsa mukaan Villa Sanjuroksi. Espanjalaiset eivät pahemmin jättäneet jälkeensä arkkitehtuuria ja espanjalainen yliopisto onkin paras esimerkki kalliista 1900-luvun alun rakennuksista.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.