Varaa lautta satamaan Al Hoceima

Al Hoceima lauttasatama kohteessa Marokko yhdistää sinut satamaan Motril maassa Espanja ja valittavanasi on jopa 1 lauttavuoroa viikossa. Matka Al Hoceima - Motril kestää nopeimmillaan 5 tuntia ja väliä liikennöi Naviera Armas.

Al Hoceima -satamakartta

Klikkaa karttaa

Al Hoceima lauttavaihtoehdot

Al Hoceima lauttapalvelut

 • Naviera Armas
  • 1 lähtö viikoittain 5 h
  • Etsi hinta

Al Hoceima opas

Al Hoceima on marokkolainen satama Välimeressä, ja se on Marokon Rif-seudun pääkaupunki.
Pääsyy Al Hoceiman suuruuteen on turismi. Nykyään kaupunki on Melillasta matkustavien espanjalaisten, marokkolaisten ja eurooppalaisten charter-turistien suosiossa. Al Hoceima on suhteellisen nuori ja sen rakennukset samantapaisia kuin useimmissa muissa marokkolaiskaupungeissa, mutta kaupunkia ympäröivä luonto saa unohtamaan arkkitehtuurin. Plage Quemadan lisäksi kaupungin ympäriltä löytyy muutama ranta. Espanjalaiset valtasivat alueen itselleen Rifin sodan aikana, alkoivat kehittää Al Hoceimaa 1925 ja nimesivät sen paikalle rantautuneen kenraalinsa mukaan Villa Sanjuroksi. Espanjalaiset eivät pahemmin jättäneet jälkeensä arkkitehtuuria ja espanjalainen yliopisto onkin paras esimerkki kalliista 1900-luvun alun rakennuksista.

Näin pääset Al Hoceima lauttasatamaan

 • Al Hoceima Ferry Port Address

  Gare Maritime d'Al Hoceima, El Hoceima

 • Al Hoceima majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Al Hoceima lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Al Hoceima majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!