Varaa lautta satamaan Alicante

Lauttasatamaa Alicante, Espanja palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Algiers & Oran. Jopa 5 lähtöä viikoittain, Alicante satama yhdistää kohteen Espanja kohteisiin Algeria.

Matka-ajat vaihtelevat nopeimmasta 13 tuntia pisimpään 13 tuntia reitin Algiers lautoilla.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Alicante hintahaullamme.

Alicante -satamakartta

Klikkaa karttaa

Alicante lauttavaihtoehdot

Alicante lauttapalvelut

 • Algerie Ferries
  • 1 lähtö viikoittain 13 h
  • Etsi hinta
 • Algerie Ferries
  • 4 lähtöä viikoittain 13 h
  • Etsi hinta

Alicante opas

Alicante on Costa Blancan satamakaupunki Espanjan etelärannikolla, joka reunustaa Välimerta. Satamaa käytetään useasti porttina Afrikkaan, erityisesti Algerian pohjoisrannikon Oraniin, Mostaganemiin ja Algiersiin matkustaville.

Mitä ajanvietettä Alicante tarjoaa?

Kaupungin hiekkarannat, halvat pubit sekä lukuisat hotellit ovat nousseet suosituiksi kesäisin varsinkin englantilaisten keskuudessa, jotka ajautuvat Alicanteen toivoen saavansa hetkellisen rusketuksen sekä muutaman illan kaupungin villissä yöelämässä. Toisin kuin yleensä luullaan, Alicante on paljon muutakin kuin juopuneiden lomailijoiden keskipiste - Jos matkaat hotellien ja ravintoloiden läpi, löydät mitä mahtavimpia maamerkkejä sekä historiallista arkkitehtuuria. Nähtyäsi kaupungin kauniit merimaisemat sekä aukiot, sen turmeltu maine tuntuu täysin tarpeettomalta.
Suurista rakennuksista ja valoisita kahviloistaan huolimatta, Alicantessa vierailu olisi turhaa ilman vierailua sen hiekkarannoille. San Juan on ehdottomasti rannoista erottuvin, tarjoten rauhallisen ilmapiirin monien huviretkien keskellä. Suuntaa siis rannalle, aseta pyyhkeesi pehmeään hiekkaan, hemmottele itseäsi virkistävällä juomalla ja katsele miten meren horisontti ja taivaan raja sulautuvat olemattomiin.

Mitä liikennemuotoja Alicante tarjoaa?

Suurin osa Alicanten alueista on kävelymatkan päässä, mutta tarjolla on myös kaupungin kattavia taksipalveluita.

Näin pääset Alicante lauttasatamaan

 • Alicante Ferry Port Address

  Est. Marítima Muelle de Levante, 10 Local 15,16, C.P. 03001, Spain

 • Alicante majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Alicante lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Alicante majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!