Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Bar lauttasatamaan

  • Osoite

    Obala 13. jula bb, 85000, Bar, Montenegro

  • Bar majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Bar lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bar majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Bar opas

Bar opas

Bar on Montenegron rannikkokaupunki Adrianmerellä. Historiallisesti Bar on kuulunut Roomaan, Bysanttiin, Turkkiin, Venetsiaan ja Itävaltaan ennen kuin se liitettiin Montenegroon Berliinin sopimuksen määräämien rajojen mukaan vuonna 1878. Venetsialaiset kutsuvat kaupunkia Antivariksi, koska se sijaitsee vastapäätä Italian Baria. Se on katolilainen, kirkollisesta esivallasta vapautettu arkkihiippakunta, jolla on Dalmatian priimaksen status. Vanha kaupunki on rakennettu sisämaahan, Adrianmeren ja Sutormanin vuorijonon väliselle maakaistaleelle. Kaupunkia varjostaa Rumiya vuoren huippu (1569 m). Muutaman sadan metrin päässä sitä ei enää näe sankkojen oliivilehtojen takaa. Sisältä löytyy raunioitunut muurien ympäröimä kylä ja Barin turkkilaisesta luonteesta kertovien moskeijoiden ja bazaarien ympäröimä vanhan venetsialaislinnakkeen runko.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.