Varaa lautta satamaan Bar

Bar lauttasatama kohteessa Montenegro yhdistää sinut satamaan Bari maassa Italia ja valittavanasi on jopa 1 lauttavuoroa viikossa. Matka Bar - Bari kestää nopeimmillaan 11 tuntia ja väliä liikennöi Jadrolinija.

Bar -satamakartta

Klikkaa karttaa

Bar lauttapalvelut

Bar - Bari operaattorilla Jadrolinija
 • Jadrolinija
  • 1 lähtö viikoittain 11 h
  • Etsi hinta

Bar opas

Bar on Montenegron rannikkokaupunki Adrianmerellä. Historiallisesti Bar on kuulunut Roomaan, Bysanttiin, Turkkiin, Venetsiaan ja Itävaltaan ennen kuin se liitettiin Montenegroon Berliinin sopimuksen määräämien rajojen mukaan vuonna 1878. Venetsialaiset kutsuvat kaupunkia Antivariksi, koska se sijaitsee vastapäätä Italian Baria. Se on katolilainen, kirkollisesta esivallasta vapautettu arkkihiippakunta, jolla on Dalmatian priimaksen status. Vanha kaupunki on rakennettu sisämaahan, Adrianmeren ja Sutormanin vuorijonon väliselle maakaistaleelle. Kaupunkia varjostaa Rumiya vuoren huippu (1569 m). Muutaman sadan metrin päässä sitä ei enää näe sankkojen oliivilehtojen takaa. Sisältä löytyy raunioitunut muurien ympäröimä kylä ja Barin turkkilaisesta luonteesta kertovien moskeijoiden ja bazaarien ympäröimä vanhan venetsialaislinnakkeen runko.

Näin pääset Bar lauttasatamaan

 • Osoite

  Putnicki Terminal Bar

 • Bar majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Bar lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bar majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!