Varaa lautta satamaan Bintan Lagoon Resort

Bintan Lagoon Resort lauttasatama kohteessa Bintan -saari yhdistää sinut satamaan Tanah Merah maassa Singapore ja valittavanasi on jopa 13 lauttavuoroa viikossa. Matka Bintan Lagoon Resort - Tanah Merah kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia ja väliä liikennöi Mozaic Ferry Lines.

Bintan Lagoon Resort -satamakartta

Klikkaa karttaa

Bintan Lagoon Resort lauttapalvelut

 • Mozaic Ferry Lines
  • 13 lähtöä viikoittain 1 h 15 min
  • Etsi hinta

Bintan Lagoon Resort lauttasatama

Bintan Lagoon satama sijaitsee Bintan saaren länsirannikolla vain lyhyen laivamatkan päässä Singaporesta. Se tarjoaa suositun Bintan Lagoon Resort -lomakeskuksen joka on saaren suurin ja tarjoaa 120 hehtaaria upeaa vehreyttä kahdella mestaruuskilpailun golf-kentällään. Saaren suojaisat hiekkarannat tarjoavat herkullista paikallista ruokaa sekä monenlaista vesiurheilua.

Mozaic Ferry Lines operoi Singaporen Tanah Merahin sataman ja Bintan Lagoonin välillä. Tämä Etelä-Kiinanmeren ylittävä laiva vie sinut kohteeseen tunnissa ja 15 minuutissa. Lähtöjä on kahdesti päivässä.

Matkojen pituus ja yleisyys vaihtelee matkailukausista riippuen joten on hyödyllistä tarkastella paikallisia päivityksiä.

Näin pääset Bintan Lagoon Resort lauttasatamaan

 • Bintan Lagoon Resort Ferry Port Address

  Jalan Indera Segara Site A12, Lagoi, Kepri, Bintan Utara, Bintan, Kepulauan Riau 29155

 • Bintan Lagoon Resort majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Bintan Lagoon Resort lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bintan Lagoon Resort majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!