Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Granville lauttasatamaan

 • Autolla

  Granville on Pariisista 3 tuntia 30 minuuttia moottoritietä A13/E05 (Autoroute de Normandie) ja Rennesistä 1 tunti 30 minuuttia ensin moottoritietä A84/E03 (Autoroute des Estuaires) ja sitten D973.

 • Junalla

  Pariisin Montparnassen rautatieasemalta on junia Granvilleen (matkan kesto noin 3 tuntia). Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Osoite

  Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville

 • Granville majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Granville lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Granville majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Granville lauttapalvelut

Granville opas

Granville opas

Granville sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Kallioiden ja hylkyjen määrä alueella luo meren antimista rikkaan ympäristön, jota pieni Granvillen satama käyttää hyödykseen. Majakan lähettyviltä on uskomattomat näkymät Mont-Saint-Michelin lahdelle, Bretagnen pohjoisrannikolle, Chausey-saarille ja näkyvyyden salliessa Jerseyllekin asti.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.