Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Grenå lauttasatamaan

 • Autolla

  Etelästä pääset Grenåån Århusin kautta ja tietä A15. Kun saavut Grenåån, käänny oikealle ensimmäisistä liikennevaloista ja seuraa tätä tietä satamaan. Lännestä pääset Grenåån Randersin kautta ja reittiä 16. Kun saavut Grenåån, seuraa pääkatua, kunnes tulet satamaan.

 • Junalla

  Grenaabanen on Grenån ja Århusin välillä kulkeva junalinja. Århusista on junayhteyksiä suurimpaan osaa Tanskaa.

 • Bussilla

  Bussi nro:t 1, 2 ja 3 kulkevat Grenån alueella.

 • Osoite

  Færgevej, 8500 Grenå, Tanska

 • Grenå majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Grenå lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Grenå majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Grenå lauttapalvelut

Grenå opas

Grenå opas

Grenaa (myös Grenå) on kaupunki Pohjois-Tanskassa Jyllannin itärannikolla. Grenaan vanha maalaiskaupunki on Norddjursin kunnan keskustaajama. Granaan virta polkuverkkoineen sitoo sataman ja kaupungin yhteen luonnollisella tavalla. Kaupungin keskustan lähellä istutusmetsikkö ja nummi avautuvat 400-hehtaariseksi virkistysalueeksi. Keskustan kävelykaduilla on monia erikoiskauppoja ja ostoskeskuksia ja kaupunkiympäristö on täynnä historiallisia rakennuksia eri aikakausilta. Kaupunkiympäristöstä on luotu mielenkiintoinen ja sopusointuinen monin eri keinoin, mistä kaupunki onkin saanut monia palkintoja ja tunnustuksia, kuten kaupunkisuunnittelun palkinnon laajasta julkisten tilojen ja aukioiden kehittämisestä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.